Beautyvideo's Cosmetisch medisch Klinieken Operatietechnieken Plastische chirurgie

BeautyJournaal TV: dr Frank Niessen doet hersteloperatie na PIP implantaten

dr. Frank Niessen
Geschreven door dr. Frank Niessen

Operatiefilm: PIP’s worden verwijderd en vervangen door andere siliconen implantaten

PIP implantaten worden verwijderd, we volgen de operatie in deze video

De afgelopen maanden is er veel commotie geweest over de gezondheidsrisico’s van het PIP borstimplantaat. BeautyJournaal volgde een vrouw die deze PIP na een borstkanker geïmplanteerd kreeg en ze nu moest laten verwijderen.

Dr. Frank Niessen voert een hersteloperatie uit waarbij de PIP’s verwijderd worden, nieuwe protheses ingezet worden en de borsten ook een correctie ondergaan. Luister naar het ervaringsverhaal van deze patiënte en volg de operatie.

Lees hier ook nog een Kamerbrief van minister Schippers over de medische feiten rond PIP implantaten, van 15 februari 2012.

Meer weten over Beautyvideo's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

dr. Frank Niessen

dr. Frank Niessen

Plastisch chirurg en littekenspecialist Frank Niessen noemt zichzelf een innovatief en creatief plastisch chirurg. Op het esthetisch cosmetische vlak zoekt hij naar de beste verfraaiingsmogelijkheden om de veranderingen die zijn patiënten wensen er ook zo natuurgetrouw mogelijk uit te laten zien. ‘Noem het anatomische harmonie,’zegt hij. ‘Je bent eigenlijk heel creatief aan het beeldhouwen. Je overziet de patiënt in zijn of haar geheel.’
Frank Niessen heeft in 2018 zijn eigen kliniek opgericht in Amsterdam, het Mittsu Institute.

2 reacties

  • Hoi Anja, ik weet natuurlijk niet wat jij onder eng verstaat. Het is boeiend verslag, en de realiteit en geen drama-verhaal in die zin. Je ziet geen uit elkaar gevallen protheses en paniektoestanden. Het is een nette operatie met heel goede, en duidelijke uitleg. Informatief en evenwichtig, zoals je dat van beautyJournaal kan verwachten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.