shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken Schwarzkopf BC Hairtherapy lanceert een nieuwe collectie producten die het haar niet alleen beschermen tegen beschadiging door UV-straling, maar ook reeds beschadigd haar helpt herstellen. […]

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Schwarzkopf BC Hairtherapy lanceert een nieuwe collectie producten die het haar niet alleen beschermen tegen beschadiging door UV-straling, maar ook reeds beschadigd haar helpt herstellen. De producten bevatten een UV-filter en antioxidanten die het haar beschermen tegen vrije radicalen. Verder zit er palmolie, vitamine E en de bekende Amino Cell Rebuild technologie in. Dit laatstgenoemde ingrediént zit in alle producten van BC Hairtherapy. Er zijn een aantal producten om te gebruiken voor men de zon in gaat en ook een aantal producten voor na het zonnen, waaronder een shampoo, een conditioner, een leave-in spray treatment, een lotion om de haarpunten te beschermen en een beschermende olie. Tevens is er een reisset met 3 verschillende producten van 100 ml. De prijzen gaan van € 9,95 tot € 19,95. De producten zijn te koop bij de Schwarzkopf kappers.

De vraag rijst natuurlijk meteen of speciaal uv-werende producten helpen voor je haar. Wetenschappelijk gepubliceerd bewijs hebben we er nog niet voor gevonden, maar met onze boeren logica kunnen we ons er wel iets bij voorstellen. UV-straling verbleekt je haar, tast het pigment aan. Of dat nu natuurlijk haar is of geverfd haar. Bij de laatste geldt het nog sterker dat zonlicht de haarkleur vervaagd. Maar dat geldt niet alleen voor zonlicht, ook water vervaagd je geverfde tint.

Uv-bescherming kan helpen, mits het filter goed rond de haar hecht, daartoe zal een product dat je in het haar houdt, zoals een olie of eens styler het beste helpen. Vanzelfsprekend is het zinvol iets op je hoofd te zetten of er een doek omheen te wikkelen, meteen fijn tegen verbranding van je hoofdhuid.

Lees ook:


Lees ook