Ik ben onder de indruk van deze jonge vrouw, de lastige huidconditie die ze heeft met de vele acne littekens, die donkere vlekken achter laten en de wijze waarop ze haar gezicht een prachtige camouflage weet te geven met foundation.

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

Ik ben onder de indruk van deze jonge vrouw, de lastige huidconditie die ze heeft met de vele acne littekens, die donkere vlekken achter laten en de wijze waarop ze haar gezicht een prachtige camouflage weet te geven met foundation. Top!

Omdat het een gewone tutorial is duurt het allemaal vrij lang en is de complete make-over opgedeeld in drie delen, maar bekijk ze echt alledrie even, en geef dit artikel door aan meiden en vrouwen met een donkere huid, die er net zo onder lijden.

deel 1:

deel 2:

deel 3:

Bekijk hieronder ook nog de film die BeautyJournaal maakte met dermatoloog Peter Velthuis over het verminderen van acne littekens op de donkere huid met Fraxel laser:

[media id=167 width= 620 height=350]

Lees ook:

Lees ook