Dermatologie Gezicht Make-up Teint

Indrukwekkend: tutorial acne littekens donkere huid wegwerken

Ik ben onder de indruk van deze jonge vrouw, de lastige huidconditie die ze heeft met de vele acne littekens, die donkere vlekken achter laten en de wijze waarop ze haar gezicht een prachtige camouflage weet te geven met foundation. Top!

Omdat het een gewone tutorial is duurt het allemaal vrij lang en is de complete make-over opgedeeld in drie delen, maar bekijk ze echt alledrie even, en geef dit artikel door aan meiden en vrouwen met een donkere huid, die er net zo onder lijden.

deel 1:

deel 2:

deel 3:

Bekijk hieronder ook nog de film die BeautyJournaal maakte met dermatoloog Peter Velthuis over het verminderen van acne littekens op de donkere huid met Fraxel laser:

[media id=167 width= 620 height=350]

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.