De huid beschermen en jaar na jaar in goede conditie houden.

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

De huid beschermen en jaar na jaar in goede conditie houden. De verzorgingproducten als schild laten werken tegen agressieve invloeden. Hier ligt de ware uitdaging voor de cosmetica van vandaag. Om dit te bereiken bieden de Laboratoria van Payot de Rolls Royce op het gebied van celbescherming, een eerste klas antioxidant dat in staat is vrouwen een verzorgingsproduct met een jeugdige kern te bieden.

Oxidatie van de cellen is één van de voornaamste oorzaken van huidveroudering. De vrije radicalen tasten de kwaliteit van de bindweefsels zoals collageen en elastine aan en verslechteren het herstelproces van de huid. Er ontstaan rimpeltjes en lijntjes, de huid wordt minder elastisch en de teint verliest haar uitstraling.

 

Payot heeft de oplossing!

De laboratoria van PAYOT hebben een uitzonderlijke barrière tegen vrije radicalen ontwikkeld, een combinatie van 100% natuurlijke werkstoffen om de effecten van huidveroudering te voorkomen, te vertragen en te herstellen:

Het Payot AOX systeem®

deze ongekende bescherming van de cellen bevat:

Resultaten:

Op korte termijn wordt de huid stralender, vertoont minder rimpels en lijntjes en voelt aanzienlijk aangenamer aan.

Op middellange termijn wordt de huid beter gehydrateerd en is de huid stralender.

Op lange termijn worden de huidcellen gegenereerd, de uitwisseling onderling gestimuleerd en de huid is zichtbaar veranderd en jeugdiger. Zij is gladder, strakker, egaler, stralender en wordt beter gehydrateerd.

PAYOT biedt 2 producten:

PAYOT AOX™ SOIN GLOBAL JEUNESSE

Bestemd voor de rijpere huidtypen. Deze crème kan dagelijks, ’s morgens en ’s avonds, gebruikt worden voor gezicht en hals, waarvan de make-up verwijderd is en die met tonic verkwikt is. Pot 50ml.

PAYOT AOX™ SOIN GLOBAL JEUNESSE CONTOUR DES YEUX

Deze emulsie met een fijne, aangenaam voelende textuur verkwikt en verbetert de doorbloeding van de oogcontour. De huid is dichter, gehydrateerd, soepel en zacht. De rimpels en lijntjes van de oogcontour zijn minder zichtbaar, de wallen en kringen zijn vervaagd. Pot 15ml.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook