Voor een stralende, gladde en egaal uitziende huid is de Loose Matte Finishing Powder daadwerkelijk de ideale finishing touch van uw make-up! Verfijnt de poriënstructuur door de toevoeging van pijlwortel met natuurlijke vetabsorberende eigenschappen en geeft een extra dimensie door de kalmerende en beschermende werking van kamille. Verzacht en egaliseert de gelaatstrekken op natuurlijke wijze, […]

01:16 - 00:46
luistertijd 01:16 - leestijd 00:46

Voor een stralende, gladde en egaal uitziende huid is de Loose Matte Finishing Powder daadwerkelijk de ideale finishing touch van uw make-up!

Verfijnt de poriënstructuur door de toevoeging van pijlwortel met natuurlijke vetabsorberende eigenschappen en geeft een extra dimensie door de kalmerende en beschermende werking van kamille. Verzacht en egaliseert de gelaatstrekken op natuurlijke wijze, zonder het gevoel van een extra laag make-up.

Go for glamorous!

Verkrijgbaar in

Matte clear, Matte Cool en Matte Warm.

Verkoopinformatie

De Matte Finishing Powder is verkrijgbaar via www.mineralogieshop.nl en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook