shop Magnolia Bliss parfum van Juliette has a Gun Wat een zalig, vrolijk, energiegevend parfum is dit, zegt Monique! Zonder het leuke verhaal erachter te kennen, was ik bij het ruiken ervan meteen verkocht. Dit zijn bloemen met fris-zoet fruit, en wel in een samenstelling die je de hele zomer wilt blijven ruiken. Bekijken Trind […]

02:59 - 01:47
luistertijd 02:59 - leestijd 01:47

Trind Cosmetics biedt een uniek assortiment van effectieve en professionele manicure- en pedicure producten voor de verzorging van de nagels, nagelriemen, handen en voeten. Binnen de kwalitatieve range van Manicure en Pedicure Tools verdient de Trind Professional Glass File een speciale vermelding.

De gepatenteerde Trind Professional Glass File is gemaakt van geëtst glas. Dat maakt deze vijl tot een professioneel en duurzaam instrument van hoge kwaliteit. Een glasvijl is fijner van structuur dan de meeste nagelvijlen. De vijl is bovendien slijtvast en gaat daardoor een leven lang mee. Daarnaast is de glasvijl gemakkelijk te desinfecteren, onder de kraan afwasbaar, hygiënisch en prettig in gebruik.

De Trind Professional Glass File vijlt de nagels in de gewenste vorm waarbij de nagelranden mooi glad, ‘geseald’ en gezond blijven.

Trind heeft een bijbehorende fraai vormgegeven beschermkoker ontwikkeld waar de glasvijl in bewaard kan worden. Dit voorkomt uiteraard breuk van de glazen vijl, is hygiënisch en handig voor in je handtas en op reis!

Vormgeven van de natuurlijke nagel

Trind raadt af om de nagels te knippen. Door te vijlen in plaats van te knippen wordt de nagelrand ‘geseald’ en kan vuil niet in de nagel dringen. Het advies is om altijd in één richting te vijlen, namelijk in de groeirichting van de nagel. Begin aan de zijkant van de nagel en werk naar het midden. Maak lange, vloeiende vijlbewegingen en ‘zaag’ niet in de nagel. Hiermee wordt voorkomen dat de verschillende lagen waaruit de nagel bestaat, losraken en de nagel scheurtjes gaat vertonen.

Trind Nail Repair Natural is een van de belangrijkste producten uit de Trind range van verzorgende producten. Natuurlijk nagelvocht gaat niet verloren waardoor de nagels soepel blijven zonder ze hard en breekbaar te maken zoals de meeste nagelverharders. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet.

Deze nagelversterker voorkomt splijten, breken en scheuren en is dus zeer effectief. Kortom; een ideaal product voor mooie, sterke en verzorgde nagels.

De Trind Professional Glass File inclusief beschermkoker kost € 17,95 en de Trind Nail Repair € 12,95. Ze zijn nu tijdelijk in een speciale moederdag cadeauset verkrijgbaar voor € 17,95. Ga voor meer informatie naar de website van Trind.

**********

DOE MEE EN WIN de Trind moederdag cadeauset!

De set bestaat uit de Trind Professional Glass File en de Trind Nail Repair.

Trind Professional Glass File

De Trind Professional Glass File is gepatenteerd en gemaakt van duurzaam glas. Dat maakt deze vijl tot een professioneel instrument van hoge kwaliteit. Daardoor gaat de vijl een leven lang mee en is prettig in gebruik.

Trind Nail Repair Natural

Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt.

Deze actie loopt tot en met 13 mei 2012. GA HIER NAAR HET FORMULIER.

Lees ook