Lippen Make-up

Waterijsjes lippen bij Maybelline

Waterijsje gegeten?

In navolging van de Popsicle trend komt Maybelline met de Popsticks. Geen gloss, geen balsem, geen lipstick, roept het persbericht ons tegemoet. Het zijn lipsticks met kleurstoffen die de pH-waarde van de lippen respecteren, en die samenwerken met het vocht op het lipoppervlak, waardoor een unieke kleur ontstaat. De exacte kleur is afhankelijk van de pH-waarde van je liphuid, waardoor er altijd een persoonlijke, heldere kleur ontstaat, zo lezen we. Is dat niet leuk!? Ofwel: het effect alsof je net een waterijsje gegeten hebt.

Maybelline legt uit dat kleurpigmenten in waxen van gewone lipstick op de huid blijven liggen, deze kleurpigmenten trekken niet in de wax, maar direct in de liphuid. Er zijn verzachtende bestanddelen aan toegevoegd om uitdroging tegen te gaan. Helaas hebben we ze nog niet uitgeprobeerd, maar we hoorden van blogger Cynthia – Miss Lipgloss dat het effect minimaal is, ofwel: je ziet nauwelijks kleur op je lippen, tenminste, als je eigen lipkleur al vrij aanwezig is. Ze zijn nu te koop voor € 11,49.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen