De hannah Sun Perfection producten perfectioneren de uitwerking van het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van UV- straling. Pigmentvlekken worden tegengegaan. De zonperfectionerende werking van alle hannah Sun Perfection-producten is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en absorptie van een overdaad aan UV- straling, waardoor […]

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

De hannah Sun Perfection producten perfectioneren de uitwerking van het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van UV- straling. Pigmentvlekken worden tegengegaan.

De zonperfectionerende werking van alle hannah Sun Perfection-producten is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en absorptie van een overdaad aan UV- straling, waardoor de vitamine D- aanmaak toch geprikkeld wordt. Hierdoor maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden en… wordt zij tijdens het zonnen voelbaar en zichtbaar geperfectioneerd!

Denk in huidtype i.p.v. SPF!

Ieder mens heeft een bepaald huidtype, variërend van een zeer lichte huid tot aan de getinte, donkere huid. Globaal genomen worden deze verschillende huidtypes, in relatie tot het effect dat UV-straling heeft op de huid, verdeeld in verschillende groepen/types. De Sun Perfection Fade Treatment werd speciaal ontwikkeld voor huidtype III- IV oftewel de getinte tot donkere huid. Iemand met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt vrijwel nooit, maar heeft echter wel veel aanleg voor de vorming van ongewilde huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit huidtype vraagt dus om een relatief LAGE mate van zonbescherming, waarbij  een belangrijk ingrediënt is toegevoegd om pigmentstoringen van dit huidtype effectief tegen te gaan.

Veilig zonnen zónder huidverkleuringen

De formule van Sun Perfection Fade Treatment bevat een UV-filter Low (SPF 10) dat de overdaad aan UVA- en UVB- straling absorbeert en dat een krachtige werking heeft tegen vrije radicalen.  De hoogwaardige samenstelling op basis van Macadamia olie vult de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aan en optimaliseert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, wat vaak bij de donkere huidcondities verstoord is. Macadamia olie is uitzonderlijk rijk aan enkelvoudig verzadigde vetzuren, waaronder Omega 3, 6, en 7 maar ook vitamine B en natuurlijke antioxidanten. Deze rijke voedende olie is een natuurlijke bronzer, beschermt op een natuurlijke wijze tegen UV- straling en heeft een intensief verzachtende werking op de huid.

Preventieve- én probleemoplossende werking bij huidverkleuringen!

De Sun Perfection Fade Treatment gaat de vorming van huidverkleuringen als gevolg van UV-straling effectief tegen op twee manieren dankzij de toevoeging van natuurlijk Zoethoutextract. Deze werkstof heeft een krachtige oplichtende werking op de enzymen die in de huid aanwezig zijn en het pakt pigmentafwijkingen zonder pardon aan. Tevens heeft het een anti-irriterende en anti-allergische werking en is daarmee ook zeer goed plaatselijk te gebruiken bij kleine huidirritaties. Zoethoutextract pakt huidverkleuringen zowel van binnenuit bij de kern aan, als van buitenaf. Daarmee heeft dit geavanceerde ingrediënt zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij pigmentstoringen!

hannah Sun Perfection Fade Treatment is verkrijgbaar voor € 58,00/75ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook