De Laboratoria van PAYOT lanceren een nieuwe lijn die geschikt is voor elk huidtype, zelfs de meest jonge huid! Zeer toegankelijk prijzen, heerlijke geuren en texturen en gebruik makend van actieve sterbestanddelen: SUPERFRUIT. Wat is superfruit? Superfruit is een mix van geselecteerde, voedende fruitsoorten met hoge antioxidantenkwaliteit waardoor vrije radicalen bestreden worden. Tevens bevat superfruit […]

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

De Laboratoria van PAYOT lanceren een nieuwe lijn die geschikt is voor elk huidtype, zelfs de meest jonge huid! Zeer toegankelijk prijzen, heerlijke geuren en texturen en gebruik makend van actieve sterbestanddelen: SUPERFRUIT.

Wat is superfruit?

Superfruit is een mix van geselecteerde, voedende fruitsoorten met hoge antioxidantenkwaliteit waardoor vrije radicalen bestreden worden. Tevens bevat superfruit veel gezonde vitaminen. Superfruit wordt al langere tijd gebruikt in de voedingsindustrie maar PAYOT introduceert het nu ook in haar verzorgingsproducten voor een stralende huid.

Naar Superfruit (acerola, cranberry, bosbes, papaja, zwarte bes en granaatappel) voegt PAYOT nog twee superfruitsoorten toe die geselecteerd zijn om de specifieke efficiëntie voor de huid:

Goji

Kleine rode besjes die in de Himalaya groeien. Het Tibetaanse volk gebruikte deze besjes al  voor een langdurig leven en ook in traditionele Chinese medicijnen wordt het veelvuldig gebruikt voor zijn werking op het immuunsysteem. Goji verhoogt het niveau van antilichamen in de huid die het immuunsysteem versterken en negatieve invloeden van buitenaf tegengaan. Goji bessen zijn rijk aan antioxidanten en waardevolle mineralen.

Açaï

Deze kleine paarse besjes uit Zuid-Amerika werden allereerst alleen in vruchtensap gebruikt maar nu wetenschappelijk erkend voor zijn cosmetische werking dankzij de bijzondere samenstelling. Door de aanwezigheid van vitaminen en mineralen regelt Açaï de vochtregulatie in de huid, verbetert het de structuur en wordt het reconstructie systeem van de opperhuid. Het bevordert de natuurlijke afvoer van giffen en is rijk aan flavonoïden die de bloedcirculatie stimuleren en de huid laten stralen.

De producten

MY PAYOT TONIQUE

Zeer geschikt voor de huid met gebrek aan uitstraling door vervuiling, gebrek aan slaap en vermoeidheid. De textuur is licht en fris en ruikt heerlijk. Bevat ook ananasextract voor een enzymatische peeling van de huid voor een diepe reiniging. Onzuiverheden, dode cellen en de doffe huid verdwijnen en de teint is stralend en fris.

MY PAYOT REGARD

Speciaal voor vrouwen die last hebben van donkere kringen en een vermoeid oogcontour. De lichte, parelmoerkleurige crème zorgt direct voor een corrigerend effect en de aanwezigheid van Kamille en Centella Asiatica heeft een positief effect op de vochtophopingen. Makkelijk aan te brengen door de roll-on verpakking. Na gebruik is de oogcontour stralender en frisser, zijn vochtophopingen verminderd en de huid elastischer.

MY PAYOT JOUR

Voor de huid met gebrek met uitstraling en glans. Heerlijk smeltende crème met een frisse, lichte geur. Bevat naast Superfruit extra vitamine B5 voor een gehydrateerde huid. De huid is egaal en zacht en voelt comfortabel aan.

MY PAYOT FLUIDE

Ultra frisse fluïde die licht en niet vet is. Geeft de huid meer glans en uitstraling en een uitgerust uiterlijk. Dit product bevat Tapioca en dit absorbeert talg zodat de huid gematteerd wordt. Geeft de huid een fris en gehydrateerd uiterlijk terwijl de huid er matter en stralender uitziet.

MY PAYOT NUIT

Deze volle, licht geurende crème bevat hazelnootextract waardoor de elasticiteit van de huid verbetert en de huid gevoed wordt. De huid krijgt meer glans en uitstraling en voelt zacht en comfortabel aan.

MY PAYOT MASQUE

Heerlijk fris gelmasker met subtiele geur die meer glans en uitstraling nodig heeft na bijvoorbeeld een feestje of lange nacht. De aanwezige Biosaccharide creëert een filmlaagje op het huidoppervlak om intensief te hydrateren en de huid te verzachten.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook