Nagellak is een van de makkelijkste manieren om weer helemaal on-trend te zijn.

03:19 - 01:59
luistertijd 03:19 - leestijd 01:59

Nagellak is een van de makkelijkste manieren om weer helemaal on-trend te zijn. De laatste jaren is nagellak enorm populair geworden in Nederland en vliegen de flesjes de winkel uit. Merken en salons springen als paddestoelen uit de grond. Vandaag een overzicht van twee super leuke collecties van OPI en de mooie nieuwe lakjes van Bourjois.

Klimmende spinnen en dansende meisjes

Omdat dit jaar een nieuwe film over Spiderman in de bioscoop verschijnt (The Amazing Spiderman), komt OPI in samenwerking met Sony Pictures met een speciale nagellakcollectie. Na Shrek en The Pirates Of The Caribbean is de nieuwe Spiderman franchise aan de beurt. De kleuren zijn gebaseerd op de donkere en sexy sfeer in de film. Deze Spiderman film is anders dan de eerdere uitgekomen films omdat het in een ander marvel universum afspeelt, de nagellakkleuren zijn daar op aangepast. Om de collectie een high fashion twist te geven is er een speciale shattercoat aan toegevoegd. Deze shattercoat heeft een diepgroene sprankelende kleur, hiermee kan je de ‘reptiel look’ van de slechterik uit de film nabootsen. De shattercoat (Shatter The Scales) is geïnspireerd op de graffiti kunst.

6 Nagellakjes van de OPI Spiderman collectie, vlnr: My Boyfriend Scales Walls, Your Web Or Mine, Call Me Gwen-ever, Just Spotted The Lizzard, Number One Nemesis en Into The Night (shattercoat niet afgebeeld).


De tweede nieuwe collectie is de OPI New York City Ballet collectie. Een collectie bestaande uit zachte kleurtjes die perfect zijn voor een natuurlijke manicure. New York City Ballet by OPI bestaat uit vijf transparante tinten in de kleurnuances beige, roze, wit, lila en grijs. Aan deze collectie is ook een sprankelend zilveren glitterlak toegevoegd, met glitters die variëren in grootte. Deze glitterlak is leuk om zo te dragen, maar kan ook perfect over een andere kleur worden gezet voor extra dimensie en glans. Het New York ballet is wereldberoemd, de dansers, choreografen en de prachtige kostuums hebben als inspiratie gediend voor een reeks van zachte, vrouwelijke kleuren. De beige, roze en witte kleuren doen denken aan klassieke balletschoenen, tutus en balletpakken, terwijl het transparante lila en grijs kleur toevoegen aan de traditionele balletkleuren.

3 Nagellakjes van OPI New York Ballet collectie, vlnr: Pirouette My Whistle, Barre My Soul en Don’t Touch My Tutu!


Bourjois 1 seconde lak

Bourjois komt met een nieuwe kleurcollectie van de Vernis 1 Seconde nagellak. De nieuwe nagellak is bijzonder omdat de nagellak bestaat uit een gel silicone textuur. Daarnaast is het kwastje breed waardoor je maar een á twee keer over de nagel heen hoeft. De kleuren zijn super mooi, ze variëren van pastel grijs/blauw tot prachtig orange/rood en diep paars. Helaas is het persbericht wat wij hebben ontvangen in het Frans. Lekker handig voor de Nederlandse pers….Ik heb dus niet veel informatie, maar wel plaatjes!

12 Kleuren uit de nieuwe collectie. Vlnr: nr06, nr12, nr07, nr04, nr13, nr05, nr02, nr14, nr08, nr11, nr09 en nr10Lees ook:

Lees ook