shop Australian Bodycare Heel Repair voetcrème Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje. Bekijken Zoals jullie […]

03:07 - 01:52
luistertijd 03:07 - leestijd 01:52

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is MAC een van mijn favoriete merken. MAC komt door het jaar heen met veel collecties uit, ook binnenkort verschijnen er weer een aantal mooie series.

Wat dachten jullie van een collectie in jaren 50 nautisch thema, of een collectie geïnspireerd op model Kristen McMenamy en fotograaf Miles Aldridge (haar man). Of wat dachten jullie van een collectie die helemaal ton-sur-ton is, waarbij lipstick, lipglass en nagellak in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn?

Hey Sailor

De leuke naam Hey Sailor geeft het gevoel van deze collectie goed weer. Denk aan pin-up girls, tapdansen, rode lippen en nagels. Dit alles is gecombineerd met een ‘touche of gold’. Met deze collectie komen ook een aantal mooie producten uit het verleden weer terug.

Wat dachten jullie van de Sun Tints, een gloss die veilig is voor de lippen in de zon met een SPF 20. Dit product is een van Elke’s (hoofd make-up Benelux) favoriete producten. Heel bijzonder in de collectie zijn de bronzers: de pigmenten zijn heel klein gemaakt door de ‘milled jet technology’ waardoor de poeder heel zacht en fijn aanvoelt. Daarnaast brengt het ook nog eens heel mooi aan. Deze collectie ligt vanaf 5 mei in de winkel.

Reel Sexy

Deze collectie is een samenwerking met über-hip en onconventioneel model Kristen McMenamy en haar man, fotograaf Miles Aldridge (hij schoot ook het campagne beeld). Kristen McMenamy (47) is bekend vanwege haar prachtige grijze lange haar. Vorig jaar was ze de bruid in de Chanel couture show, het zette haar meteen weer helemaal in de schijnwerpers.

De Reel Sexy collectie draait om uitgesproken kleur. Make-upartist Elke zou dan ook een felle lip met een gloss combineren, en de rest van de make-up rustig houden. Als je toch voor donkere ogen gaat, houdt de lippen dan neutraal met een gloss. Het is wel belangrijk om de ogen te definiëren, breng daarom een grijs of zwart lijntje aan om het oog. De favorieten van Elke in deze collectie zijn de cremesheen glossjes, net wat minder plakkerig dan een gewone lipgloss. De prachtige nagellakjes, cremesheens en duo-oogschaduw liggen vanaf 12 mei in de winkel.

Fashion Sets

Een van de leuke trends deze zomer is de ton sur ton. MAC gaat een stapje verder en brengt een collectie uit met de naam Fashion Sets. In deze collectie worden bestaande lipsticks uitgebracht met een bijpassende lipglass en nagellak. De populaire kleuren Myth, Spice, Saint Germain, Morange, Impassioned, Rebel en Russian Red komen in Europa uit. Elk continent krijgt zijn eigen collectie kleuren die bij dat deel van de wereld past. Naar deze collectie kijk ik heel erg uit, omdat het zo uniek is dat de lipkleuren ook in nagellak en lipglass te koop zullen zijn. De collectie ligt ook vanaf 5 mei in de winkel.

Lees ook:

Lees ook