Veel vrouwen (en mannen) vinden het prettig om hun haren thuis te kleuren.

01:33 - 00:55
luistertijd 01:33 - leestijd 00:55

Veel vrouwen (en mannen) vinden het prettig om hun haren thuis te kleuren. Garnier lanceert Nutrisse Mouss, een eenvoudige kleurende thuisbehandeling. En met de nieuwe Pureology producten van L’Oréal hou je gekleurd haar langer mooi.

Nutrisse

Nutrisse Mousse van Garnier is een kleurende mousse die dezelfde dekking geeft als kleurende producten in crèmevorm.  Deze nieuwe mousse bevat maar heel weinig ammoniak, drupt niet en verandert na het aanbrengen in een zachte crème, waardoor je ook lastige plekken makkelijk bereikt. De mousse moet worden aangebracht op droog haar en heeft een korte inwerktijd. Er zijn veertien verschillende tinten, van zwart tot zeer lichtblond. Een verpakking kost € 12,99.

Pureology

Alle producten van Pureology van L’Oréal bevatten het Anti Fade Complex, waardoor gekleurd haar veel langer mooi blijft. De producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en ruiken erg lekker. Bovendien zijn ze zeer geconcentreerd, waardoor ze heel zuinig in het gebruik zijn.

Er zijn vijf verschillende series. Perfect 4 Platinum is bedoeld voor geblondeerd haar, Pure Volume is voor fijn, gekleurd haar en Essential Repair is voor gekleurd haar dat beschadigd is. Super Smooth maakt gekleurd, weerbarstig haar weer handelbaar en Hydrate helpt het vochtgehalte van droog, gekleurd haar weer op peil te brengen.  Meer informatie, advies en prijzen vind je bij de L’Oréal kappers.

Lees ook:

Lees ook