Op het gebied van oogmake-up kun je alle kanten op, van een zachte, naturel oogschaduw, tot een dramatische eyeliner, of sensuele smokey eyes.

01:31 - 00:54
luistertijd 01:31 - leestijd 00:54

Op het gebied van oogmake-up kun je alle kanten op, van een zachte, naturel oogschaduw, tot een dramatische eyeliner, of sensuele smokey eyes. Maar waar je ook voor kiest, een make-up komt pas echt tot zijn recht als je op de details let. Clinique lanceert een mascara speciaal voor de onderwimpers en Tweezerman komt met vrolijke pincetjes waarmee je heel secuur kunt epileren.

Clinique

Hoe ervaren je ook bent, mascara netjes aanbrengen op onderwimpers blijf een lastig klusje. Voor je het weet zitten er overal vlekken en vegen en ben je weer tien minuten aan het poetsen en bijwerken. Daarvoor is er nu de Clinique Bottom Lash Mascara. De mascara heeft een heel klein precisieborsteltje, waarmee je de onderwimpers secuur van een laagje mascara kunt voorzien – zónder knoeien. De mascara zelf houdt 24 uur en is waterproof in koud water. Toegevoegde jojobaolie beschermt de wimpers. De mascara kost € 16,-. BeautyJournaal medewerkers gaan hem vast en zeker nog testen.

Tweezerman

Tweezerman heeft een nieuwe, gelimiteerde collectie pincetten die zijn bedrukt met vrolijke Harajuku Lovers poppetjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben de bekende, vertrouwde Tweezerman kwaliteit, waardoor je er heel precies mee kunt epileren. Zelfs de kleinste haartjes weten ze te pakken! De pincetten kosten € 29,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook:

Lees ook