shop SO’BiO étic Ultra Rich handcream De grote favoriet van Monique: een ongelofelijk zalige geur en het heerlijke zachte huidgevoel voor een superprijsje! Organic! Géén microplastics! Bekijken Wie op zoek is naar nieuwe fenomenen, moet op internet zijn. Een van de meest recente zijn de ‘My Boyfriend Does My Make-up’- video’s. Hierin geen meisjes met […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Wie op zoek is naar nieuwe fenomenen, moet op internet zijn. Een van de meest recente zijn de ‘My Boyfriend Does My Make-up’- video’s. Hierin geen meisjes met eindeloze make-up ervaringen, maar juist de vriendjes van deze meisjes die trouw hun vriendin opmaken. Ik was sceptisch maar ik moet toegeven het is zeer grappig en ook heeft ook wel iets liefs. Daarom een aantal grappig video’s, en wie weet leuke inspiratie voor de partners van de BeautyJournaal lezers.

My Husband Does My Make-up

Dit koppel is heel schattig en de jongen doet zijn best. Het resultaat is nog niet eens zo slecht.

My Boyfriend Does My Make-up

De jongen in deze video doet zo zijn best, eigenlijk zeer aandoenlijk. Maar maakt er uiteindelijk een zooitje van.

My Boyfriend Does My Make-up

De jongen in deze video maakt er echt een zooitje van. Heel grappig en verassend liefdevol

Ik kan maar een conclusie trekken: deze jongens zijn dol op hun vriendin. Ze zijn bereid om op internet voor paal te staan, allemaal om hun vriendin tevreden te stellen. Als dat geen liefde is. Maar, stiekem hebben die jongens enorm veel plezier….. ach waarom ook niet.

Bekijk ook:

Lees ook