Met de zomermaanden in het vooruitzicht is het nu van groot belang om de huid in topconditie te brengen en te behouden.

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

 

Met de zomermaanden in het vooruitzicht is het nu van groot belang om de huid in topconditie te brengen en te behouden. Door de inwerking van zon, zeewind en zout water krijgt deze het straks immers zwaarder te verduren dan normaal. De Skin Elixer is hiervoor een ideaal product. Deze hoogwaardige cosmetische specialty is een regelrechte huidverbeterende ingrediëntencocktail en werkt intensief herstellend én verzorgend bij een uitgedroogde, vochtarme en verzwakte huid. Het brengt de beschadigde huid weer in optimale balans en houdt een gezonde huid in topconditie als ideale voorbereiding op, ofwel als extra herstellend en hydraterende verzorging tijdens de komende zomermaanden!

 

Rijk hydraterend en intensief herstellend

De formule van de Skin Elixer wordt gebruikt als een intensief huidverbeterende elixer en dus niet in plaats van een verzorgende crème. De stimulerende werking op de doorbloeding versterkt zelfs de werking van de verzorgende crème die daarna wordt aangebracht. Deze huidelixer is uitzonderlijk rijk aan voedende en intensief huidherstellende ingrediënten en toch allergeenvrij. De formule bevat o.a. hyaluronzuur, een huideigen substantie van het bindweefsel dat een sterk waterbindend vermogen heeft van maar liefst 600x het eigen gewicht. Hierdoor wordt de vochtconditie van de huid op een natuurlijke manier krachtig hersteld. De basis van 50% Royal Jelly (Koninginnegelei) in dit vitaliserende serum zorgt ervoor, dat het hyaluronzuur diep in de huid kan dringen. Het zorgt voor een waardevolle energiebron, werkt diep in de huid waardoor ook de andere ingrediënten diep in de huid kunnen dringen.

Maak je huid klaar voor een lange, zonovergoten zomer!

Het toegevoegde melkzuur voorkomt de vorming van hoornpropjes, is antibacterieel en reguleert tevens de pH- waarde. Kamille extract werkt ontsmettend, ontstekingswerend, kalmerend en beschermend. De toevoeging van Paardenstaart werkt adstringerend, doorbloedingactiverend en verstevigend op het huidweefsel.  Kruidenextracten van rozemarijn, salie en wilde tijm werken stimulerend, tonifiërend, antiseptisch en zuiverend. Het hoge gehalte aan ureum zorgt er tot slot voor, dat de huid van extra vocht wordt voorzien en dit bovendien langdurig vasthoudt. Je huid zal opbloeien van al deze weldaad.

Het resultaat? Een huid die comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelt. Klaar voor een stralende en lange zomer!

hannah Skin Elixer is verkrijgbaar voor € 59,00/30ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook