shop BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband BapScarCare zeer dun siliconen littekenverband is ideaal onder kleding en op plekjes waar goede kleefkracht zo nodig is. Extra dun en onzichtbaar. Bekijken We vertelden het al eerder, de eyeliner is echt helemaal terug in het modebeeld. Bekijk hieronder een paar video’s voor how to inspiraties.. [media  id=153 width=620 […]

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

We vertelden het al eerder, de eyeliner is echt helemaal terug in het modebeeld. Bekijk hieronder een paar video’s voor how to inspiraties..

[media  id=153 width=620 height=350]

En natuurlijk tips van onze make-upartist Lydia le Loux:

Hoe breng je eyeliner aan:

Een vloeibare eyeliner gebruik je alleen langs de bovenwimpers en vergeet niet: de vloeibare eyeliner perfect strak aanbrengen vergt wat oefening.

Hoe krijg je een perfect strakke eyeliner

De oplossing ligt hierin: wil het niet in een keer perfect doen, je moet het leren, en vergeet niet wattenstaafjes en een niet-vette make-upremover bij de hand te houden. Niet bang zijn en de eyeliner flink aanzetten. Teken met je ene hand en met de andere hand houd je het oog strak. Vervolgens neem je een wattenstaafje ondergedompeld in remover en strijk hiermee langs de aangebrachte eyeliner, hierbij volg je de natuurlijke vorm van je ogen. Zo gum je als het ware de foutjes weg. Vanuit deze basislijn kun je hem naar wens dikker of langer tekenen waar je wilt. Indien nodig kun je weer corrigeren met je wattenstaafje.

Bovengenoemde methode werkt ook goed voor een perfect strakke eyeliner met potlood, eyelinerstift of eyeliner gel/cream. Een eyelinerstift is ook vloeibaar, maar je kunt doortekenen zonder dat je het kwastje steeds weer in de huls moet dopen. Wil je een minder strakke lijn met een zachtere look? Dan kies je voor een eyelinerpotlood.

In een keer een lijn trekken is lastig. Zet de eyeliner strak tegen je wimperlijn aan en werk van binnen naar buiten. Met een kwastje of het kussentje aan de achterkant van het potlood kun je de lijn mooi vloeiend maken, of juist vervagen. Een eyelinerpotlood is soms ook geschikt voor gebruik langs de onderwimpers en in de waterlijn, dit is de binnenkant van je ooglid.

Tip: leg je potlood voordat je hem wilt slijpen even in de vriezer, hierdoor breekt het potlood minder snel.

De nieuwste generatie eyeliners zijn de gel/cream eyeliners in een glazen potje. Het fijne is dat ze vloeiend zijn, maar door de dikke substantie ook makkelijker aan te brengen zijn dan een klassieke vloeibare eyeliner. Je hebt minder kans dat het in je ogen komt, wat fijn is voor lensdragers. Dit is ook geschikt voor gebruik langs de onderwimpers.

Lees ook