Number 4 High Performance Hair Care, een populair eco-vriendelijk merk uit Amerika, is nu ook in Nederland! En Alterna Bamboo lanceert UV+ Color, een nieuwe lijn die kleurvervaging tegengaat.

02:01 - 01:12
luistertijd 02:01 - leestijd 01:12

Number 4 High Performance Hair Care, een populair eco-vriendelijk merk uit Amerika, is nu ook in Nederland! En Alterna Bamboo lanceert UV+ Color, een nieuwe lijn die kleurvervaging tegengaat.

Number 4 High Performance Hair Care

Number 4 High Performanc Hair Care is in de Verenigde Staten al een aantal jaren behoorlijk populair. De collectie van 18 haarproducten werd ontwikkeld door een aantal vooraanstaande mensen uit de mode- en beautywereld, kunstenaars en wetenschappers. De producten zijn 100% veganistisch en zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen, sulfaat, gluten en natriumchloride.

Er zijn vier collecties, die zijn geïnspireerd op de vier seizoenen, waarbij je kunt denken aan meer bescherming in de winter en meer volume in het voorjaar.  Elk product verwijst ook naar Parijs, aangezien deze stad eveneens een grote inspiratie vormde voor het merk. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit en geven goede resultaten. Er zijn een aant al basisproducten, zoals shampoos, conditioners en maskers, diverse stylingproducten, producten voor meer volume, hydraterende producten en een aantal miniatuurverpakkingen voor op reis. Meer informatie over prijzen en verkooppunten is te vinden op de website.

Bamboo

Ook volledig organisch is de nieuwe Bamboo UV+ lijn van Alterna, een collectie haarproducten die niet alleen de kleur van geverfd haar beschermt, maar ook vervagen van de natuurlijke haarkleur helpt voorkomen. Er zijn vier producten: een shampoo, een conditioner, een haarmasker en een spray, allemaal op basis van een natuurlijk extract van bamboe. De producten creëren een dun laagje rond de haren en beschermen zo tegen de straling van de zon. De spray bevat naar het bamboe extract ook nog wat Kalahari meloen en geeft het haar behalve bescherming ook een mooie glans. De prijzen liggen tussen de € 20,- en € 29,- per product.

Lees ook:

Lees ook