Yves Rocher lanceert Hydra Végétal, een collectie hydraterende gezichtsproducten op basis van plantensappen.

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Yves Rocher lanceert Hydra Végétal, een collectie hydraterende gezichtsproducten op basis van plantensappen. Daarnaast brengt het merk Sérum Végétal 3 op de markt, een beschermende antirimpel dagcrème met SPF 20. Collistar komt met Biorevitalizing Cremes, een serie huidverzorging met collageen en hyaluronzuur.

Yves Rocher

Yves Rocher ontdekte dat een aantal plantensappen sterke vochtvasthoudende eigenschappen hebben en creëerde op basis daarvan Hydra Végétal, een serie huidverzorgingsproducten met sappen uit de Canadese esdoorn en de Mexicaanse blauwe agave.  De sappen bevatten oligosachariden (suikers), mineralen en osmolyten die de huid niet alleen hydrateren maar het vocht ook verspreiden over de verschillende lagen van de opperhuid, aldus Yves Rocher.  Er zijn twee reinigingsproducten, een milk en een gel, een hydraterende reiniginglotion, een hydraterende gelcreme, een boostend concentraat, een hydraterende antirimpel verzorging en een hydraterende rijke crème. De producten kosten tussen de € 6,90 en € 18,-.

Ook van Yves Rocher: Sérum Végétal 3, een verzorgende antirimpel dagcrème met SPF 20. Deze crème ontkreukt de huid na het ontwaken en geeft een frisse, wakkere teint. De factor 20 beschermt tegen UVA en UVB straling. Na langere tijd gebruik neemt volgens het testpanel van het merk de rimpeldiepte met 75% af. De crème kost € 23,-. Nu maar hopen dat het echt zo is….

Collistar

Collistar lanceert Biorevitalizing Creams, een serie huidcrèmes die is gebaseerd op de revitaliserende micro-injecties (meso therapie) die door dermatologen worden toegepast.  De crèmes bevatten een nieuw transportsysteem dat Collistar Matrice Vettore heeft genoemd. Dit systeem moet er voor zorgen dat de werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen om zo hun werk beter te kunnen doen.

De crèmes bevatten verder drie typen hyaluronzuur, drie essentiële aminozuren (glycine, proline en hydroxyproline), de vitaminen B1, B2, B12, C, E en PP, 80 uit zeewater gewonnen minerale zouten en een antioxidant uit zeealgen.  Door deze cocktail aan ingrediënten pakken de crèmes de huid op verschillende niveaus aan, zo belooft het merk. Er zijn twee crèmes voor ochtend en avond, een voor de normale huid en een voor de droge huid, en een oogcontour crème. De crèmes kosten € 50,75 per pot en de oogcontour crème kost € 41,50.

Lees ook:

Lees ook