Aan de Genieweg 8 in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht), is een uniek instituut voor totale huidverbetering en advies gevestigd: Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice. Dit instituut heeft zich in de afgelopen 20 jaar gaandeweg steeds meer toegelegd op de innovaties van huidverbetering en anti-aging. Een vooraanstaand bedrijf, waar elke specialist een afgeronde […]

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Aan de Genieweg 8 in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht), is een uniek instituut voor totale huidverbetering en advies gevestigd:

Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice.
Dit instituut heeft zich in de afgelopen 20 jaar gaandeweg steeds meer toegelegd op de innovaties van huidverbetering en anti-aging. Een vooraanstaand bedrijf, waar elke specialist een afgeronde vakopleiding als basis heeft, aangevuld met enkele specialisaties en enige jaren ervaring. Bij Instituut Périne werken dus met recht professionals die u advies geven en behandelingen uitvoeren.

Wat uw huid ook nodig heeft, Instituut Périne heeft het!

Elke huid heeft zijn eigen karakteristieken. Soms met grote problemen, soms met kleine probleempjes. Van grovere poriën tot overbeharing, van verslapping tot overgevoeligheid, van rode adertjes tot vlekken of rimpels. Om welk probleem het bij uw huid ook gaat, “Périne” heeft een doeltreffende oplossing.
Centraal daarbij staat het Multi Analysis Center, een geavanceerd computerprogramma dat de conditie van uw huid exact in kaart brengt. Vervolgens wordt er door één van de professionele specialisten een gedegen advies gegeven en een effectieve behandeling afgesproken. Kortom, u komt eerst voor een kennismakingsgesprek c.q. adviesgesprek en ontvangt dan een persoonlijk advies om uw huidconditie te verbeteren.

Een mooie huid komt ook van binnenuit.

Uiterlijk en innerlijk staan in relatie met elkaar. Behandeling en ondersteunende verzorging van de huid is belangrijk, maar voeding en een juiste mentale balans zijn eveneens van invloed.
Daarom werkt Instituut Périne, indien nodig, samen met een diëtiste en worden er ook voedingssupplementen geadviseerd. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Zen-massages en wordt er gebruik gemaakt van onder meer Thaise kruidenbundels, rijk voedende oliën en warme lava stenen om het lichaam te reinigen, pijn te verlichten, onderliggende blokkades vrij te maken en de energie weer te laten stromen. Uw huid en lichaam varen er wel bij.

Specialist in anti-ageing:

Pascaud Experience Instituut.

Instituut Périne behoort tot de selecte, gecertificeerde Pascaud Experience Instituten in Nederland. Daarmee voldoen ze aan de strenge eisen die Pascaud stelt op het gebied van vakbekwaamheid en professionaliteit. Het gaat om het meest innovatieve anti-ageing programma van dit moment. Het vult de ruimte tussen huidverzorging en kliniek. U kunt hierbij denken aan Mesotherapie, Pascaudlite Soft Laser (voor lifting en versteviging), BioSkinJetting (natuurlijke rimpelcorrectie) en LED therapie. De huid verbetert zonder inspuitingen of ingrepen. Een strakkere huid, een verbeterde huidconditie en een jeugdige uitstraling zijn de opmerkelijke resultaten.

Boek nu uw Experience Treatment bij Instituut Périne en maak kans op een gratis UV Defense t.w.v. € 64,40 !

Instituut Périne, Genieweg 8, 3641 RH Mijdrecht, telnr. (0297)273121

www.perine.nl info@perine.nl

Voor meer informatie, kijk op de website van Pascaud.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

 

Lees ook