shop Trinny London Flush Blush, ‘your post pilates glow’ Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt, en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen. Het is je perfecte ‘post pilates glow’!   Bekijken 60 pagina’s sprankelende beautytrends! Wat hebben we hier hard aan gewerkt […]

00:28 - 00:17
luistertijd 00:28 - leestijd 00:17

60 pagina’s sprankelende beautytrends!

Wat hebben we hier hard aan gewerkt met Debby van der Himst, ondergetekende, vormgever Joost la Housse en technical designers Esther Neeleman en Oscar Winkelaar. En het resultaat is er naar, vinden jullie ook niet? BeautyJournaal’s eerste eigen trendmagazine, er zullen er nog vele gaan volgen.

Ga hier naar het magazine, (of klik op de foto) en geniet. Doe ook lekker mee met de winacties, we hebben er vier.

Lees ook