shop delilah Future Resist SPF20 Foundation Dit is een van de mooiste foundations die BeautyJournaal’s Monique kent. Satinglow, beschermend, lightweight, longlasting. Bekijken Dit voorjaar wordt Vogue Exclusive gelanceerd, een beautylijn gelieerd aan het iconische Amerikaanse merk, zo meldt RTL Boulevard vandaag. ‘Niemand minder dan onze eigen Nikkie Plessen wordt er het gezicht van.Luxe, stijlvol, sexy […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

Dit voorjaar wordt Vogue Exclusive gelanceerd, een beautylijn gelieerd aan het iconische Amerikaanse merk, zo meldt RTL Boulevard vandaag. ‘Niemand minder dan onze eigen Nikkie Plessen wordt er het gezicht van.Luxe, stijlvol, sexy en sophisticated: dat waren de kernwaarden voor de makers van Vogue Exclusive bij het ontwikkelen van de scrubs, showerfoams, bodycreams en parfumdeo’s.’

Nikki laat de media weten erg trots te zijn op deze keuze, ze zou van kinds af aan al dol zijn op Vogue. Volgens RTL is de Vogue Exclusive lijn vanaf het najaar in Nederland te koop.

Bij BeautyJournaal zullen we wel niet helemaal wakker zijn, maar we vragen ons naarstig af welke Vogue hier bedoeld wordt. Het magazine, of het merk Vogue waarvan al eeuwenlang geparfumeerde deo’s op de markt zijn.

We neigen eerder te geloven dat het het laatste is. We zien helemaal geen match tussen Plessen en het hoogmodische Vogue. Tenzij het merk in ons land een strategische wijziging heeft ondergaan qua uitstraling en profiel?

Lees ook