Versterk je schoonheid van binnen en van buiten

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Pascaud cosmeceuticals

Wanneer je je huid wilt verbeteren en terug in balans wilt brengen, is het van belang dit meteen goed aan te pakken.

Hoe? Door te starten met cosmeceuticals en nutriceuticals. Dit zijn 2 aspecten van de Pascaud Beauty Triangle, welke in totaal uit 3 aspecten bestaat.

Outside in beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige cosmeceuticals (farmaceutische cosmetica) voor thuis en behandelingen in het instituut en apparatuur, die de huidverbetering en verjonging activeren.

Inside out beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.

Zen beauty

Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit  betekent  ook  methodes  en  producten  gebruiken, die je integriteit niet schaden.

Om je op weg te helpen hoe je je huid in balans kunt brengen en behouden, is de starterkit samengesteld. Deze kit bestaat uit:

  1. Cleanser
  2. Vernix Caseosa Cream
  3. Deto-X
  4. Synflor Forte

De Cleanser en de Vernix Caseosa zorgen voor een betere balans aan de buitenkant (outside in beauty) en herstellen de huidbarrière. De Deto-X met de Synflor Forte zorgen voor herstel aan de binnenkant (inside out beauty). Wanneer je hiermee start heb je de perfecte basisverzorging voor de binnen- en buitenkant. Natuurlijk is deze starterkit niet alleen geschikt voor u als nieuwe cliënt maar ook goed in te zetten wanneer de huid tussentijds uit balans is geraakt door externe omstandigheden, zoals bijv. stress, vermoeidheid, ziekte.

Verkrijgbaar bij Pascaud schoonheidsinstituten en via de website.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook