shop delilah Future Resist SPF20 Foundation Dit is een van de mooiste foundations die BeautyJournaal’s Monique kent. Satinglow, beschermend, lightweight, longlasting. Bekijken Ann Bray is een bijzondere Amerikaanse haarstyliste die menig fashion- en haarfotoshoot van een bewonderenswaardig karakter heeft voorzien. Wat deze vrouw met haar weet te doen is op en top kunstzinnig. Haar kapsels […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Ann Bray is een bijzondere Amerikaanse haarstyliste die menig fashion- en haarfotoshoot van een bewonderenswaardig karakter heeft voorzien. Wat deze vrouw met haar weet te doen is op en top kunstzinnig. Haar kapsels zijn dan zo spectaculair dat ze er regelmatig prijzen mee wint.

Magie op zes jarige leeftijd

Op zes jarige leeftijd begon de fascinatie voor haar bij Ann Bray (62). Terwijl haar vriendinnetjes elke zaterdag naar de film gingen, ging zij naar de beautysalon waar ze een speciale stoel had naast de hoofdstylist. Op deze manier kon ze precies zien hoe de stylist het haar behandelde. Voor Ann Bray was dit pure magie. Het leukste aan het vak vindt ze dan ook het ontmoeten van mensen van over de hele wereld. Daarnaast deelt ze graag haar kennis met andere fanaten uit het vak. Al met al heeft Ann nog steeds enorm veel plezier in haar salon in Hunstville Alabama. Haar geheim om goed te functioneren is voorbereiding. Ann zegt dan ook:’ I learned a long time ago that luck is where preparation meets opportunity—investing the time and energy and having the discipline to train and prepare allows you to perform with brilliance’.

Lees ook