shop Bergman Beauty Care Time Stop Day & Night Rebuilding Cream Wat een topcrème met o.a. betaglucan voor de drogere, menopausale huid Bekijken Elk seizoen presenteren de gezamenlijke Nederlandse kappers de nieuwe haarlijn. Voor aankomende zomer is er weer een prachtige lijn geïntroduceerd voor mannen en vrouwen. De lijn staat dit jaar in het teken […]

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Elk seizoen presenteren de gezamenlijke Nederlandse kappers de nieuwe haarlijn. Voor aankomende zomer is er weer een prachtige lijn geïntroduceerd voor mannen en vrouwen.

De lijn staat dit jaar in het teken van ‘energy’ en straalt kracht uit, aldus de kappers die het deze keer gemaakt hebben. Draag het haar losjes uit het gezicht of glad naar achteren. Dit seizoen draait het ook om klassieke kniptechnieken die prachtige moderne kapsels creëren en slimme kleurtechnieken voor spannende effecten.

De Energy lijn

Wat deze lijn opvallend maakt zijn de lange lengtes van de bovenste lagen van het haar. Door gebruik te maken van een speciale kniptechniek blijven de bovenste lagen lang. Een lange lok is ook heel erg belangrijk bij deze lijn. De lok kan speels naar achter worden gedragen, als kuif of glad naar voren. Bij mannen zijn langere lengtes ook zeer belangrijk. De bovenste lagen worden langer gedragen, terwijl de zijkanten worden opgeknipt.

Kleuringen

Deze lente en zomer zijn speelse kleuringen helemaal hot. Blond is deze lente en zomer zeer belangrijk. De nuances lopen van zalmblond, zandtinten naar helblond. Naast blond zijn kopertinten ook heel helemaal on-trend. Erg leuk zalmblond, zoals Beautyjournaal eerder rapporteerde zijn pastelkleuringen voor in het haar helemaal hot. Deze lente en zomer zijn de kleuren niet uitgesproken warm of koud, dat betekent dat de kleuringen voor iedereen geschikt zijn.

Lees ook:

Lees ook