shop M.A.C Cosmetics MACStack Mascara Favoriet van make-up artist Lydia! ‘Deze mascara kun je mooi in laagjes opbouwen. Hij klontert niet, geeft niet af en blijft een daglang zitten.’ Bekijken Bvlgari Bvlgari lanceert Omnia Coral, een floraal-fruitige geur die is geïnspireerd op koraal en gekleurde edelstenen. Bvlgair probeerde de vele facetten van koraal te vatten […]

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

Bvlgari

Bvlgari lanceert Omnia Coral, een floraal-fruitige geur die is geïnspireerd op koraal en gekleurde edelstenen. Bvlgair probeerde de vele facetten van koraal te vatten in deze nieuwe geur, die dan ook veel verschillende elementen van fruit en bloemen meekreeg. De geur opent met bergamot, goijbessen en hibiscusbloesem. In het hart ruiken we waterlelie en granaatappel en de basis bestaat uit cederhout en muskus. Omnia Coral kost € 57,- voor 40 ml. Er is ook een bodyscrub en een bodylotion.

Burberry

Burberry breidt zijn succesvolle Burberry Body collectie uit met een lichte, alcoholvrije zomergeur. Burberry Body Mist heeft een topnoot van absint, perzik en fresia. Het hart bestaat uit roos, iris en sandelhout en in de basis zit vanille, amber en muskus. De mooie matglazen flacon is ontworpen door Christopher Bailey. Body Mist kost € 40,- voor 60 ml.

Hermès

Een eau de toilette was er al een tijdje, maar nu lanceert Hermès een parfum editie van het schitterende Voyage d’Hermès.  Zoals Hermès het zelf al omschrijft is het parfum een versterkte versie van het frisse, muskus- en bosachtige thema dat de eau de toilette kenmerkt. Parfumeur Jean Claude Ellena maakte de geur ronder en verdiepte deze. Er zit minder citrus in, terwijl kardemom en jeneverbes nu een belangrijke rol spelen in de compositie. Tonen van amber dienen als bindmiddel en geven de geur zijn volheid. Voyage d’Hermès is verkrijgbaar als navulbare verstuiver van 100 ml. en 35 ml. Binnenkort schrijft Maxim nog een mooie review over dit parfum.

Marc Jacobs

Marc Jacobs viert de zomer met een collectie van drie tropische eau de toilettes: de Marc Jacobs Splash Tropical Collection 2012. Rain, de succesvolle geur van enkele zomers geleden, wordt in de collectie vergezeld met twee nieuwe varianten: Kumquat en Hibiscus. De flacons kregen een verfrissende make-over en zijn nu mooi strak, stoer en robuust. Rain bevat onder meer nat gras, aardbei, clementines, passiebloem en witte orchidee. Kumquat is een mengsel van mandarijn, sinaasappelschil, kumquat, jasmijn en tijgerorchidee. Hibiscus bevat framboos, pioenroos, hibiscusbloem en fresia. Alle drie zijn ze heerlijk fris, fruitig en zomers. Ze kosten € 45,- voor een fles van 100 ml.

Dior

Dior breidt zijn Escale de Dior serie uit met het nieuwe Escale à Pariti, een geur waarvoor parfumeur Francois Demachy zich liet inspireren door de felle kleuren, de zee en de samba van het Braziliaanse Pariti. Hij vertaalde dit naar een geur die is opgebouwd uit bitter sinaasappel, citroen, rozenhout, kaneel en roze bes. De tonkabonen in de basis geven een onverwacht amandelaccent. Escale à Pariti kost € 71,50 voor 75 ml.

Ralph Lauren

Ralph Lauren lanceert de Big Pony Collection for Women, vier sportieve, kleurrijke vrouwengeuren die het zeker goed zullen doen komende zomer. Elke geur is opgebouwd uit een tweetal ingrediënten, hetgeen zuivere, frisse geuren oplevert. De eerste is een sportieve geur, met grapefruit en blauwe lotus. De tweede is sensueel, met cranberry en tonkabonen. De derde, met peer en mimosa, wordt door Lauren ‘Free Spirited’ genoemd en de vierde is ‘Stylish, met wilde kersen en amber. Ze kosten € 54,11 voor een fles van 50 ml.

Estée Lauder

Estée Lauder, tenslotte, lanceert dit voorjaar een gelimiteerde variant op het bekende Bronze Goddess. Bronze Goddess Capri opent met zwarte bes, citroenblad en mandarijn. In het hart ruiken we Arabische jasmijn, meiklokjes en pioenroos. De basis bestaat uit vanille, amberhout, patchoeli en musk.  Bronze Goddess Capri kost € 54,- voor 100 ml.

Lees ook:

Lees ook