REN Het huidverzorgingsmerk Ren maakt producten waarbij wat er niet in zit bijna voorop staat.

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

REN

Het huidverzorgingsmerk Ren maakt producten waarbij wat er niet in zit bijna voorop staat. De producten bevatten geen geur- en kleurstoffen, geen petrochemicaliën, geen propyleen glycol, geen dierlijke ingrediënten, geen parabenen en geen sulfaten. Zo, en dan is het nu tijd voor wat er wel in zit:

Nieuw van het merk is een verfrissende lotion met licht exfoliërende werking.  Ren Clarifying Toning Lotion bevat extracten uit diverse planten en vruchten en zorgt voor een schone, frisse huid. De prijs is € 26,- voor 150 ml.

Estelle & Thild

Het ecologische Zweedse merk Estelle & Thild lanceert een verzorgende, organische lippenbalsem in drie kleuren – beige, roze en naturel – die lekker naar frambozen smaakt. De balsem bevat olie uit zaad van blauwe bessen, die een mooie glans geeft en de lippen intensief verzorgd. Daarnaast bevat hij bijenwas, olijfolie, castorolie, jojobaolie en sheaboter. De lippenbalsems kosten € 18,- per stuk.

Patyka

Ook mooi zijn de verzorgingsproducten van Patyka. De basis van de producten bestaat uit natuurlijke olie, waaronder Sint Janskruidolie, rozenbottelolie, squalane uit olijven en tarwekiemolie. Begin 20e eeuw was het merk razend populair in Parijs. Begin 2000 is de olie herontdekt en gemoderniseerd en wordt nu gecombineerd met tal van organische plantenextracten voor een ruime collectie producten voor gezicht en lichaam. Het merk heeft twee complete lijnen: Absolis, met een holistische benadering, en Biokaliftin, een anti-aging verzorgingslijn. Het merk heeft ook een heel leuke website, alleen is hij zo traag en omslachtig opgezet, dat je blijft steken bij een leuke indruk van de vormgeving.

Lees ook