PAYOT biedt heerlijke verzorgende producten voor handen en voeten. De voeten: Douceur des Pieds Een effectieve verzorging voor mooie, comfortabel aanvoelende voeten Deze verfrissende gepoederde gel is ideaal voor voeten die snel klam of juist droog worden, vermoeid en branderig aanvoelen. De textuur is ultrafris en zijdezacht, de gepoederde gel matteert en droogt snel. Het […]

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

PAYOT biedt heerlijke verzorgende producten voor handen en voeten.

De voeten: Douceur des Pieds

Een effectieve verzorging voor mooie, comfortabel aanvoelende voeten

Deze verfrissende gepoederde gel is ideaal voor voeten die snel klam of juist droog worden, vermoeid en branderig aanvoelen. De textuur is ultrafris en zijdezacht, de gepoederde gel matteert en droogt snel. Het resultaat? Verlichting voor de voeten, en ze worden weer zacht en soepel. Een aangenaam fris gevoel voor een langdurige, doeltreffende werking.

De formule heeft een drievoudige werking die gericht is op het welzijn van de voeten:

1. Zuiverende werking

2. Ontspannende en verfrissende werking

3. Herstellende en verzachtende werking

De handen: Douceur des Mains

Verzachtende en voedende verzorging met Amandelextract

Deze hydraterende verzorging voedt de huid onmiddellijk, zonder een vettig nagevoel. De handen zijn direct fluweelzacht en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De omhullende film bevordert de celvernieuwing en dit is de garantie voor mooie, verzorgde handen!

Actieve bestanddelen

Zoete amandelextract: verzachtend en egaliserend

Jojoba olie: voorkomt dehydratatie en werkt verzachtend

Shea boter: voedt en repareert de huid

Provitamine B5: regenereert de opperhuid

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook