shop Kanebo Sensai 38 C Volumiser mascara smudge proof! Dit is écht de áller, allerbeste smudge proof mascara die we kennen! Gegarandeerd een dag- en avond lang géén mascara onder je  ogen. Bekijken Een nieuwe lente, een nieuwe haarkleur. Zowel Redken als John Frieda lanceren nieuwe producten waarmee je haar van een mooie nieuwe kleur […]

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

Een nieuwe lente, een nieuwe haarkleur. Zowel Redken als John Frieda lanceren nieuwe producten waarmee je haar van een mooie nieuwe kleur kan worden voorzien. Redken komt met Chromatics en John Frieda lanceert Precision Foam Colour.

Een goede haarkleur vinden kan nog wel eens lastig zijn. Veel vrouwen zijn eindeloos op zoek naar dé ideale kapper die hun haar in dé ideale kleur kan verven. Hebben ze die kapper eenmaal gevonden, dan blijven ze hem of haar jaren trouw. Een goede haarkleur is immers van veel factoren afhankelijk. Het goed mengen van de verf, waardoor precies de juiste tint ontstaat, is er daar een van. Dat is ook de reden dat veel vrouwen niet aan thuisverven durven te beginnen. Thuis verf mengen is tenslotte bijna niet te doen.

John Frieda

John Frieda heeft nu echter een nieuwe collectie haarverf op de markt gebracht waarbij dat mengen niet meer hoeft en het ook mogelijk wordt om thuis een mooi resultaat te behalen. John Frieda Precision Foam Colour Salon Blends is verkrijgbaar in de drie meest populaire salontinten – twee bruintinten en een donkerblonde kleur – en zijn reeds gemengd waardoor ze een levendig eindresultaat geven. De verf drupt niet, geven 100% grijsdekking en een mooi glanzend, egaal eindresultaat. Ze kosten € 16,49 per stuk.

Tegelijkertijd breidt Frieda zijn Foam Colour serie, eveneens voor thuisgebruik, uit met twee nieuwe kleuren: Medium Ash Brown en Medium Copper Brown. Deze collectie bestaat daarmee uit totaal twintig kleuren. Ze kosten € 16,49 per stuk.

In 2010 was BeautyJournaal’s Monique nog in Londen bij de introductie, sprak ze met de topkappers en ging ze zelf onder de schaar:

[media id=101 width=620 height=350]

Redken

Redken lanceert Chromatics, een serie permanente haarkleuringsproducten voor in de salon, die is verrijkt met het door L’Oréal gepatenteerde Oil Delivery System. Dit zorgt ervoor dat tijdens de behandeling het haar wordt ‘verpakt’ in een laagje beschermende olie waardoor het haar sterker wordt en de conditie van het haar verbetert. De verf dringt diep in het haar door ,waardoor de kleur langer mooi blijft. Chromatic is verkrijgbaar in 45 tinten. Voor prijzen en behandelingen moet je naar de Redken kapper.

Monique vertelt ook nog dat kappers ook zelf mixen met olie om een kleuring zachter te maken voor je haar. Colourist Sam Sawyer gebruikt bijvoorbeeld Moroccan Oil hiervoor.

Lees ook:

Lees ook