Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw! Niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor.

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, staat hoog op het verlanglijstje van menig vrouw! Niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken of heeft hier tijd voor. Veel mensen vinden het na het bezoeken van een schoonheidssalon bovendien een drempel om met een ‘bloot’ gezicht terug naar huis te moeten. De vraag naar een snelle teintverbeteraar voor dagelijks gebruik is dus groot. Speciaal hiervoor werd hannah Touch of Silk ontwikkeld!

Directe teintverbeteraar en effectieve vocht- en talgregulator

De letterlijk zijdezachte formule heeft een basis van hoogwaardige siliconenolie en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint egaal en mooi gematteerd achter te laten. Dit maakt het tot een directe teintverbeteraar! Siliconenolie bevat van zichzelf geen voedingsstoffen, maar is daarentegen als werkstof  uiterst effectief voor het reguleren én behouden van het juiste vochtgehalte in de huid. Siliconenolie is in staat om het vocht langdurig door de huid te laten vasthouden, zonder haar af te sluiten of te verstikken. De toegevoegde vitamine A heeft een positief effect op het herstel van acne en reguleert de talgproductie van de huid.

Regenererend bij littekens en eczeem

Siliconen worden ook veelvuldig ingezet om littekens mooier te laten genezen. Dankzij de hoogwaardige siliconentextuur werkt het bij consequent langduriger gebruik tevens intensief huidregenererend bij littekens en andere huidbeschadigingen zoals eczeem. Siliconen zijn in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Ook klachten zoals jeuk, irritatie of verkleuringen kunnen hiermee verminderen en het egaliserende effect is vrijwel direct zichtbaar!

Herstellend, verjongend en volumeverbeterend

Dankzij de vitamine C (op oliebasis), werkt het tevens stimulerend op collageenaanmaak en dit verbetert het huideigen volume. Vitamine C gaat tevens een reactie aan met de enzymen in de huid en heeft daardoor een huidoplichtende (bij hyperpigmentatie) en teintverhelderende werking. De vitamine E werkt huidregenererend, stimuleert de bindweefselaanmaak en bevordert een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden. Het verzacht bovendien de wanden van de fijne haarvaatjes  (perfect inzetbaar bij couperose) en bevordert het herstel van een beschadigde huid.

Zelfverzekerd, ook zónder make-up

Met Touch of Silk zorg je ervoor dat je teint snel een egale, gladde en mooi matte finish krijgt. Consequent gebruik zorgt tevens voor een gaver en volumineuzer huidbeeld en een frisse uitstraling. Dankzij deze breed inzetbare teintverbeteraar kun je jezelf, ook zonder make-up, elke dag opnieuw met een minimale inspanning zelfverzekerd en goed verzorgd presenteren!

Prijswinnaar!

hannah Touch of Silk won onlangs de Beauty Press Innovation Award 2012. De jury van de Beauty Press Innovation Award bestond uit tien vertegenwoordigers van de beautyvakpers en –consumentenpers.

Over Touch of Silk is de jury onder de indruk van de unieke structuur, het directe resultaat en de herstellende werking van het product. Hetzelfde geldt voor het feit dat de teint mooi egaal wordt zonder dat de siliconentextuur de huid vet laat aanvoelen. “De directe teintverbeteraar neemt een unieke propositie in, omdat het product op basis van hoogwaardige, huidverbeterende siliconen helemaal een product van deze tijd is”, aldus de samenvattende conclusie van de jury.

hannah Touch of Silk €68/45ml, kijk voor meer informatie op de Huidcoach website van hannah.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook