Handig voor onderweg, lekker als het weer wat warmer wordt: reisverstuivers van Chanel en mooie bodysprays van Biotherm.

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Handig voor onderweg, lekker als het weer wat warmer wordt: reisverstuivers van Chanel en mooie bodysprays van Biotherm.

Biotherm

Biotherm werkte opnieuw samen met ontwerpster Vanessa Bruno. De ontwerpster maakte vier tasflacons die ieder een mooie bodyspray bevatten. De eerste is de grenadineroze Eau de Paradis, met tonen van rood fruit, bessen, bloemen en hout. De tweede is de gele Eau Vitaminée, met citroen en grapefruit. De derde, Eau d’Energie, is oranje en bevat de essentiële oliën van citrusvruchten, abrikoos en vitamine C. De vierde is de blauwe Eau Pure, met kiwi en citroen. De bodysprays zijn vanaf april te koop en kosten € 12,30 voor 20 ml.

Chanel

Chanel brengt drie suikerzoet verpakte reisverstuivers uit van de geuren Chance, Chance Eau Fraîche en Chance Eau Tendre. Chance is een mix van hyacint, roze bessen, witte muskus, jasmijn en vetiver. Chance Eau Fraîche is een fris parfum met cederappel, vetiver, teakhout en iris en Chance Eau Tendre heeft noten van grapefruit, kweepeer, muskus en jasmijn. Daarnaast brengt Chanel nog een serie even zoet verpakte douchegel en bodymilk met deze geuren op de markt. Een verstuiver met twee navullingen van 20 ml. kost € 74,-. De douchegel kost € 39,50 en de bodymilk €45,-.

Lees ook:

Lees ook