Mannen Parfum

Dior Homme krijgt een sportieve twist

Dior creëerde een sportieve variant van Dior Homme en noemt deze Dior Homme Sport. De geurtoon van iris, die in Dior Homme al behoorlijk aanwezig is, voert in deze variant nog meer de boventoon. Daarnaast zijn cederappel en gember toegevoegd. De basis van de geur wordt gevormd door cederhout uit Virginia, wat de geur een prettig mannelijke ondertoon geeft.  De transparante flacon is mooi minimaltistisch vormgegeven en de witte omdoos met een elegant streeppatroon maakt het geheel mooi af. Het gezicht van Dior Homme Sport is de alleszins smakelijke Jude Law, die voor de campagne mag rondcrossen in een al even smakelijke sportwagen aan de Franse Rivièra. Peter Lindbergh is verantwoordelijk voor de fotografie.

Lees ook:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen