Vandaag de dag is er bijna niemand meer die geen litteken heeft.

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

Vandaag de dag is er bijna niemand meer die geen litteken heeft. Vaak zichtbare en lelijke littekens op plaatsen waar we dat niet graag hebben. Wij zijn al jaren geleden begonnen aan de ontwikkeling van een crème, vanuit onze filosofie ’natuurlijke voeding’, voor een optimaal herstel van littekens. Het is mijn passie om een beschadigde huid weer te herstellen. Wij ontdekten dat het geheim zit in het gebruik van een uitgebalanceerd crème met soja-extract. Van soja is bekend dat het de kleur en de textuur van de huid egaliseert. De resultaten die wij met Scar treatment cream, want zo heet deze crème, hebben bereikt zijn zeer opmerkelijk.

Met Scar treatment cream worden littekens voorgoed zichtbaar minder.

Littekens zou je het liefst volledig onzichtbaar maken en laten verdwijnen. Helaas lukt dat niet altijd door plastische ingrepen. Wij ontdekten dat het herstellend vermogen van de huid door intensief gebruik van Scar treatment cream sterk geactiveerd wordt. Zowel oude als nieuwe littekens verminderen. Binnen zes weken zie je al duidelijk resultaat bij nieuwe littekens. Met Scar treatment cream worden littekens niet alleen zichtbaar minder, maar maken wij mensen ook zichtbaar blijer.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook