Om uw huid iedere dag schoon en fris te maken heeft uw huid mild reinigende cream en verfrissende lotion nodig.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Om uw huid iedere dag schoon en fris te maken heeft uw huid mild reinigende cream en verfrissende lotion nodig. U begint en eindigt de dag met een intensieve reiniging met HPO-cleansing cream en lotion.

HPO-cleansing cream – De natuurlijke reiniging van uw huid

Een natuurlijke crème waarmee u uw huid reinigt. HPO-cleansing cream is niet geparfumeerd en bevat geen alcohol, waardoor het geschikt is voor elk huidtype. Het verwijdert make-up en reinigt uw huid zacht en grondig.

HPO-cleansing lotion – Voor een schone en frisse huid

HPO-cleansing lotion is de finishing touch bij het reinigen van uw gezicht. Het verwijdert laatste restjes crème en geeft een heerlijk fris gevoel. HPO-cleansing lotion is licht geparfumeerd en bevat geen alcohol, waardoor het geschikt is voor elk type huid.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook