Met de Loose Mineral Foundation kun je van alle voordelen die make-up te bieden heeft profiteren; de huid wordt optimaal beschermt door de SPF26, de huid wordt egaal gemaakt zonder dat de huid wordt afgesloten en de huid wordt gevoed door de plantextracten en natuurlijke oliën.

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

Met de Loose Mineral Foundation kun je van alle voordelen die make-up te bieden heeft profiteren; de huid wordt optimaal beschermt door de SPF26, de huid wordt egaal gemaakt zonder dat de huid wordt afgesloten en de huid wordt gevoed door de plantextracten en natuurlijke oliën. Het geheim? Het gebruik van alleen de beste, zuiverste mineralen van farmaceutische kwaliteit.

Voor iedereen

De Loose Mineral Foundation is zelfs voor de meest gevoelige huid goed verdraagzaam.

Doordat de Loose Mineral Foundation vrij is van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen, kan zelfs de huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed dragen. Zo kan iedereen genieten van een stralende, vlekkeloze  teint.

Werking

Naast de perfecte dekking, biedt de Loose Mineral Foundation één van de hoogste beschermingen in de cosmeticabranche: SPF26. Door de gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide wordt de huid optimaal beschermd tegen UV-schade. Daarnaast verbetert deze foundation in poedervorm de conditie en gezondheid van de huid, doordat hij naast de voedende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën, vitamine A en E ook natuurlijke anti-oxidanten bevat.

Lichte of juist volledige dekking

De foundation geeft een lichte dekking wanneer er één of twee laagjes aangebracht worden. Het is echter ook mogelijk om een volledige dekking aan te brengen, hiervoor zijn drie tot vier laagjes voldoende. Maar zelfs wanneer er voor vijf laagjes gekozen wordt, ontstaat er, doordat de huid kan ademen, geen opgemaakt gevoel. Gedurende de dag kan de dekking gemakkelijk bijgewerkt worden, door het zeer handige ‘alles in één’ Dispensing Brush systeem dat voorzien is van een goede kwaliteit kwast. Het doseerpompsysteem past gemakkelijk in iedere handtas.

• Mineralogie SPF26 Loose Mineral Foundation Dispensing Brush

• Mineralogie SPF26 Loose Mineral Foundation pot (zonder kwast)

Verkrijgbaar bij beautyinstituten, wellnesscenters, kapsalons, luxere parfumerie zaken en in de de webshop van Mineralogie.

Over Mineralogie

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up.

Kijk voor meer informatie op de informatieve website van Mineralogie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook