‘Geen irritaties meer’ ‘Mij bevallen de gezichtsproducten zeer goed, omdat ze vet zijn, helemaal opgenomen worden en niet agressief zijn voor de huid. Vroeger schoor ik me ’s avonds zodat ’s nachts de rode vlekken weg konden trekken, maar ik heb nu helemaal geen irritaties meer. Ik scheer me ’s ochtends en smeer me dan […]

03:35 - 02:09
luistertijd 03:35 - leestijd 02:09

‘Geen irritaties meer’

‘Mij bevallen de gezichtsproducten zeer goed, omdat ze vet zijn, helemaal opgenomen worden en niet agressief zijn voor de huid. Vroeger schoor ik me ’s avonds zodat ’s nachts de rode vlekken weg konden trekken, maar ik heb nu helemaal geen irritaties meer. Ik scheer me ’s ochtends en smeer me dan in en dat gaat perfect. ‘ Rob Vroman

‘Prima prestatie’

‘Voor na het zwemmen, wat ik iedere week twee keer doe met twee vriendinnen – is de HPO-body cream ideaal. Vroeger voelden mijn benen ruwer aan dan tegenwoordig, en dat vind ik een hele prestatie voor een crème, bij iemand van mijn leeftijd.’ Jannie Hennebroek.

‘Ik wil u hierbij mijn bevindingen geven over de Scar Treatment Cream’

‘Ik ben in 2009 geopereerd in de VU te Amsterdam aan een uitzaaiing van medulair schildklier carcinoom. Mijn behandelend oncoloog Prof. Gerritsen en longchirurg Prof. Paul kwamen tot de conclusie dat, om mijn leven te redden, de onderste linker longkwab eruit moest, plus 9 lymfeklieren rondom mijn hart en een tumor tussen mijn slokdarm en de zenuw van mijn stemband. Een fikse operatie van vele uren stond in het vooruitzicht met vele naweeën zoals intense pijn.

Er is gesneden onder mijn linker borst naar achteren en dan omhoog naar mijn schouderblad, een behoorlijk flink litteken van ongeveer 40 cm. Ze hebben het litteken gehecht met krammetjes, oftewel in de volksmond genoemde nietjes. Er zaten ongeveer 40 krammetjes in het gehele litteken.

Als jonge vrouw van 41 jaar wil je er ondanks deze ziekte toch goed uit blijven zien en ben ik gekomen op de Scar Treatment Cream van Vision for Health. Deze crème ben ik direct gaan gebruiken 2 keer per dag, ‘s ochtends en ‘s avonds, nadat het litteken dicht was, 17 dagen na de operatie.

Ongelofelijk mooi resultaat

Nu ben ik exact 8 weken na de operatie en gebruik de crème bijna 6 weken en het resultaat is ongelofelijk mooi. De artsen zijn verbaasd hoe het litteken er nu al uit ziet. Het is zacht, minder gevoelig en het is echt een mooi litteken geworden en het is pas 8 weken na de operatie. Ik vind het als kanker patiënt intens fijn dat er zoiets op de markt is wat het leed in vele opzichten verzacht voor een patiënt, qua pijn en uiterlijk.

De crème zal ik zeker blijven gebruiken en het resultaat zal na een paar maanden helemaal verbluffend zijn. Ik vermoed dat mensen weinig van mijn litteken kunnen zien als ik in een bikini loop. Ook heb ik de crème onder mijn borst gesmeerd waar ik interne pijn had. Daar heeft het ook de huid en binnenin verzacht wat een prettige bijkomstigheid was.

Ik wil u bedanken dat er zo’n geweldige crème is die zo goed helpt voor het genezen en minder zichtbaar maken van littekens. Dit is wat iedereen zou willen na een hel van een operatie met een flink litteken. Ik hoop dat anderen de crème ontdekken en gaan gebruiken want het werkt absoluut.’  Annemiek Raatsie

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook