Tijdens het blootstellen van de huid aan de zon is het van groot belang de huid goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen.

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Tijdens het blootstellen van de huid aan de zon is het van groot belang de huid goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen. De zonbeschermende producten van PAYOT kunnen hierbij een uitkomst bieden. Zij bieden niet alleen bescherming tegen de zon maar bevatten tevens actieve werkstoffen tegen huidveroudering.

De beschermende kracht van zonnebloem

De zonnebloem bezit een buitengewoon inwendig beschermingsmechanisme. De blaadjes zijn rijk aan flavonoïden en beschermen de huidcellen tegen vrije radicalen. Uit de zaden wordt olie verkregen met een anti-oxiderende en herstellende werking op de huidcellen en een ontstekingremmend vermogen.

De zonproducten beschermen tegen de zon, voorkomen vorming van vrije radicalen, herstellen de beschadigde huid en beschermen de cellen.

Geschikt voor de wintersport

Crème Protectrice Anti-Age SPF50

Hoge zonbescherming met UVA/UVB filters die niet alleen beschermt tegen de zon maar ook rimpels helpt te voorkomen. De romige, niet-vette crème smeert makkelijk uit en is zeer geschikt voor de lichte en dunne huid of de huid die makkelijk verbrandt. Gelijkmatig aanbrengen voor en tijdens blootstelling aan de zon. Regelmatig herhalen.

Masque S.O.S. Coup de Soleil

Toch teveel in de zon geweest? Dan is dit ultrafrisse S.O.S. masker een uitkomst. De formule met een hoge concentratie karitéboter en jojobaolie met voedende, verzachtende en beschermende werking herstelt onmiddellijk de door de zon veroorzaakte schade. Een dikke laag aanbrengen op de huid, 10 minuten laten inwerken en de huid voelt weer soepel en comfortabel aan.

Poudre Lumière SP6

Een luchtige, zijdezachte poeder om tijdens de après-ski een mooie, zongebruinde teint te hebben. De selectie pigmenten kleurt de huid stralend en egaal bruin. UVA en UVB filters beschermen de huid. Siliciumdioxide geeft een zijdezacht effect en een gladde teint. Makkelijk met de poederkwast aan te brengen voor een natuurlijk teint.

Ga voor meer informatie ook naar de beeldschone website van Payot.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer productnieuws van Payot.

Lees ook