In een ver verleden waren Trebbiano druiven (waaruit o.a. balsamico wordt gemaakt) alleen bestemd voor de koninklijke families. De planten zijn bekend door de helende en verzachtende werking op de huid. Tegelijkertijd laten ze een subtiele betoverende geur achter. dr. Nadia Payot was gefascineerd door de historie van deze wonderbaarlijke planten, de geur, de cosmetische […]

03:21 - 02:00
luistertijd 03:21 - leestijd 02:00

In een ver verleden waren Trebbiano druiven (waaruit o.a. balsamico wordt gemaakt) alleen bestemd voor de koninklijke families. De planten zijn bekend door de helende en verzachtende werking op de huid. Tegelijkertijd laten ze een subtiele betoverende geur achter.

dr. Nadia Payot was gefascineerd door de historie van deze wonderbaarlijke planten, de geur, de cosmetische en aromatische werking. In haar eerste beautyinstituut deed ze de aanbeveling aan vrouwen om oliën te gebruiken gebaseerd op balsamico extracten om de schoonheid en glans in hun gezicht te herwinnen.

Élixer, mooie werkstoffen met unieke eigenschappen

Beauty oil voor lichaam, gezicht en haar

Een kostbare formule samengesteld uit natuurlijke actieve ingrediënten die zorgen voor effectiviteit, een zachte huid en een zintuiglijk genot.

De laboratoria hebben de meest effectieve balsamico extracten geselecteerd voor het creëren van het Élixer.

De formule:

Élixer, een onvergetelijke schoonheidservaring

Direct na het aanbrengen verzacht en verheldert het Élixer de huid. Dag na dag wordt de opperhuid geregenereerd en hersteld. De veerkrachtigere, sterke huid ziet er mooier uit en heeft een schitterende uitstraling.

Ook voor het haar! Bij gebruik op het haar is enkele keren sprayen voldoende op droge punten te herstellen. Wanneer gebruikt als masker, wordt Élixer een intensieve verzorging die het droge haar voedt en zichtbaar gladder maakt.

Onderzoek onder 50 vrouwen

Élixer schoonheidsgeheimen

Schoonheidsgeheim 1: het Élixer met licht strijkende bewegingen over het lichaam aanbrengen, met speciale aandacht voor het decolleté, de armen en de handen voor een satijnzacht resultaat en een prachtige, goed gevoede lichaamshuid.

Schoonheidsgeheim 2: het Élixer in de handpalm verstuiven en direct op de huid aanbrengen voor een stralend mooi gezicht. Voor een nog aangenamer effect, een beetje van de nachtcrème in uw handpalm met één pompdruk Élixer vermengen en op gezicht en hals aanbrengen.

Schoonheidsgeheim 3: het Élixer in de handen spuiten en licht in de haarpunten frictioneren voor mooi, natuurlijk glanzend haar.

Schoonheidsgeheim 4: het Élixer rijkelijk op het haar aanbrengen en voor het wassen gedurende 10 minuten onder een warme handdoek laten intrekken als kuur voor zacht, glanzend haar.

Schoonheidsgeheim 5: het Élixer enkele keren in het badwater sprayen voor een daadwerkelijk zinnenstrelend moment van welzijn.

Adviesverkoopprijs: € 38,00

Ga voor meer informatie naar de beeldschone website van Payot.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook