shop Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit. Op basis van aloë vera, goed reinigend in 1 keer, zonder te irriteren of uit te drogen. Favoriet bij vrouwen. Bekijken Sommige vrouwengeuren zijn zó jong qua uitstraling en samenstelling dat ze vooral geschikt zijn voor jonge meisjes die net hun eerste […]

02:38 - 01:34
luistertijd 02:38 - leestijd 01:34

Sommige vrouwengeuren zijn zó jong qua uitstraling en samenstelling dat ze vooral geschikt zijn voor jonge meisjes die net hun eerste stappen zetten in de mooie, verleidelijke wereld der parfums. De volgende geuren horen wat mij betreft in die categorie thuis: Justin Bieber, Axe, Yves Rocher en Reminiscence.

Axe

Al ruim 25 jaar maakt Axe met enige regelmaat deo’s, shampoos en andere verzorgingsproducten voor mannen, veelal vergezeld van ietwat platte, een tikje seksistische maar altijd geestige en succesvolle reclamecampagnes. Onlangs lanceerde het merk voor het eerst in zijn geschiedenis een product voor vrouwen: Axe Anarchy for Her, een deodorant bodyspray. Net als de mannenvariant beschermt dit product tegen transpiratie. Axe Anarchy for Her ruikt naar bramen, peren, bloesems, vanille en musk en kost € 4,49.

Yves Rocher

Yves Rocher creëerde speciaal voor een jongere doelgroep Flowerparty Summer Edition, een vooral fruitige en iets bloemige geur. Flowerparty Summer Edition opent met essentiële oliën van sinaasappel, mandarijn en citroen en gaat daarna over in warme, bloemige magnolia. Een eenvoudige maar desalniettemin lekkere zomergeur die het zeker goed zal doen bij jonge meisjes. De geur kost € 14,95 voor 30 ml.  en € 20,90 voor 50 ml. Er is ook een douchegel. Deze kost € 4,94 voor 100 ml.

Reminiscence

Crazy Rem is de nieuwe, jonge zomergeur van parfumhuis Reminiscence. Parfumeur Fabrice Pellegrin maakte een geur die is opgebouwd rond vanille en bedacht daarvoor zelfs een geheel nieuwe vanilletoon. Bij de samenstelling daarvan maakte hij onder meer gebruik van een rijk, houtachtig ‘Bourbon CO2 extract’. Crazy Rem opent met roze peper en bergamot, die overgaan in een hart van tuberoos, ylang ylang, kokosolie en tiarébloem. In de basis zit sandelhout, musk en een heleboel van de nieuwe vanille. Een eau de toilette van 100 ml. kost € 72,- en een versie van 50 ml. € 48,-.

Bieber fiever

Ach ja, en dan is daar tieneridool Justin Bieber met zijn eigen veelbesproken meisjesparfum  Someday. Nu al wereldwijd een hit – zoals alles wat de succesvolle puber de markt op slingert, doet ook dit parfum de harten en hormonen van tienermeisjes volledig op hol slaan. Het geurtje zelf is fruitig en bloemig. Het opent met peer, mandarijn en wilde bessen, gevolgd door waterlelie en jasmijn. Someday sluit af met sandelhout, vanille en muskus. Er zijn drie formaten eau de parfum, de prijzen gaan vanaf € 29,95. Er is ook een ‘haarmist’ en een bodylotion.

Lees ook:

Lees ook