‘Mijn grote interesse in voeding is mij bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Tijdens mijn studie is die belangstelling alleen maar gegroeid. Mijn interesse ging en gaat vooral uit naar de belangrijkste, essentiële voedingstoffen die wij nodig hebben. ‘Wij mensen kunnen wat dat betreft veel leren van het eetpatroon van mensapen. Ze eten alleen wat […]

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

‘Mijn grote interesse in voeding is mij bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Tijdens mijn studie is die belangstelling alleen maar gegroeid. Mijn interesse ging en gaat vooral uit naar de belangrijkste, essentiële voedingstoffen die wij nodig hebben.

‘Wij mensen kunnen wat dat betreft veel leren van het eetpatroon van mensapen. Ze eten alleen wat ze nodig hebben en laten het overbodige achterwege. Ze voeden zich met fruit, veel fruit. En met veel groen en zaden vanwege de olie, eiwitten en koolhydraten.

‘Mensen hebben behoefte aan dierlijke eiwitten en zetmeel, maar niet teveel. Wij zijn bijna vergeten dat granen en bonen uitstekende bronnen van eiwit en zetmeel zijn. Weinig belastend en licht verteerbaar. Daarnaast is af en toe vlees en vis eten eigenlijk al genoeg voor een gezonde en natuurlijke voeding.

Durf te kiezen voor de kracht van de natuur

Voeding naar binnen
Iedereen die goed naar zijn lichaam luistert, ontdekt dat gebalanceerde, verse voeding positief werkt. Als je licht verteerbaar eet voel je je niet opgeblazen en zit je letterlijk beter in je vel. Met andere woorden, je merkt aan je lichaam dat gezond en natuurlijk eten altijd zijn vruchten afwerpt.

Voeding van buiten

Daarom hebben wij voor onze crèmes gekozen voor de juiste natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten die de huid de voeding geven die nodig is voor een optimale verzorging. En daardoor zorgen dat je huid een prachtige, bijna sexy uitstraling krijgt. Dat is de kracht van al onze producten.

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook