Tango looks, in Europa spelen ze dit voorjaar en deze zomer zeker niet de hoofdrol in de mode, maar vanuit Amerika, met focus op de Latijnse landen, broeit het wel.

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Tango looks, in Europa spelen ze dit voorjaar en deze zomer zeker niet de hoofdrol in de mode, maar vanuit Amerika, met focus op de Latijnse landen, broeit het wel. Spanish looks. Topfotograaf Steven Meisel maakte met Kate Moss een waanzinnige shoot voor het Amerikaanse magazine W: in Spaanse sferen, broeierig, soms een femme fatale, soms een heilige Madonna.

Procter & Gamble presenteerde in Nederland ook een impressie van de look en noemde het Tango. De knot in de hoofdrol, in wetlooks, en leuk ingedraaid. Afgestyled met haaraccessoires en felle, donkere make-up.

Het haar wordt in drie secties verdeeld, zodat je drie staarten krijgt, die draai je weer in elkaar en zet je vast met steekspelden. Wella Pro Series heeft een moisturizing masker dat je ook op droog haar kunt aanbrengen voor een wetlook. Wella komt in maart binnen de Pro Series lijn uit met drie nieuwe mousse producten voor het haar en drie nieuwe haarlakken.

Lees ook