Fijn haar Haar Kleuren Krullenbos Stylingtools

Tango looks: wetlooks, glans, donkere tinten

Tango looks, in Europa spelen ze dit voorjaar en deze zomer zeker niet de hoofdrol in de mode, maar vanuit Amerika, met focus op de Latijnse landen, broeit het wel. Spanish looks. Topfotograaf Steven Meisel maakte met Kate Moss een waanzinnige shoot voor het Amerikaanse magazine W: in Spaanse sferen, broeierig, soms een femme fatale, soms een heilige Madonna.

Procter & Gamble presenteerde in Nederland ook een impressie van de look en noemde het Tango. De knot in de hoofdrol, in wetlooks, en leuk ingedraaid. Afgestyled met haaraccessoires en felle, donkere make-up.

Het haar wordt in drie secties verdeeld, zodat je drie staarten krijgt, die draai je weer in elkaar en zet je vast met steekspelden. Wella Pro Series heeft een moisturizing masker dat je ook op droog haar kunt aanbrengen voor een wetlook. Wella komt in maart binnen de Pro Series lijn uit met drie nieuwe mousse producten voor het haar en drie nieuwe haarlakken.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

3 reacties

  • @Monique, ik denk toch dat we allebei iets anders bedoelen. De klemmetjes waar ik het over heb zie je zitten. Dit soort kapsels maak je toch met haarpinnen, schuifspelden, weet ik veel hoe je die dingen allemaal noemt? Toch niet van die plastic dingen met van die ‘vleugeltjes’ bovenop?

  • Ik vind dit zo mooi! Al een tijd geen tango meer gedanst maar de look past wel bij mij. Maar, het blijft nooit zitten. Alleen met klemmetjes, maar dat is weer niet mooi. Ik ben absoluut niet handig met haar. Maar mooi is het wel, zuchtte zij:-))

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.