Parfaite Expérience van Payot is de eerste totaalbehandeling in de salon tegen huidveroudering, de perfecte combinatie tussen absolute ontspanning en een complete schoonheidsbehandeling. Een totaalbehandeling tegen huidveroudering Behandelt tegelijkertijd rimpels, huidverslapping, een onaangenaam trekkering gevoel en verlies van uitstraling. Een genot voor de zintuigen De texturen, de geuren en behandelmethoden stimuleren al uw zintuigen voor […]

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Parfaite Expérience van Payot is de eerste totaalbehandeling in de salon tegen huidveroudering, de perfecte combinatie tussen absolute ontspanning en een complete schoonheidsbehandeling.

Behandelt tegelijkertijd rimpels, huidverslapping, een onaangenaam trekkering gevoel en verlies van uitstraling.

De texturen, de geuren en behandelmethoden stimuleren al uw zintuigen voor een moment van puur genieten.

Rijstpoeder, etherische oliën, dennenextracten, hibiscusbloemblaadjes en gouden mica; ingrediënten met erkende cosmetische eigenschappen voor fantastische resultaten.

Drukpuntmassage van het gelaat, massage van de voetzolen en de hoofdhuid, speciale behandelingen van de handen. Al deze attenties garanderen een moment van absolute ontspanning tijdens een compleet schoonheidsprogramma.

De behandeling duurt 1 ½ uur: een bijzondere ervaring en ongelofelijk doeltreffend.

De voornaamste fasen:

  1. Grondige reiniging. Een innoverende exfoliatie van gezicht, decolleté en handen. De rijstpoeder wordt gemengd met de witte klei van Exfoliant clarté voor een grondige reiniging van de huid. Ontdaan van dode huidcellen krijgt de huid haar oorspronkelijke uitstraling terug.
  2. Massage met 42 massagegrepen. De emblematische massage van het merk, gecreëerd door Dr. Nadia Payot, draineert en stimuleert de vitale huidfuncties door de microcirculatie in de huid te heractiveren. In combinatie met verstevigende werkstoffen modelleert deze massage de gelaatscontouren voor een buitengewoon verjongend effect.
  3. Intensief verzorgend masker. Het Masque gold met goudpigmenten en hibiscusbloemblaadjes, ter behandeling van de zich dagelijks vormende rimpeltjes en lijntjes, strijkt de huid glad en verheldert de teint.
  4. Drukpuntmassage. De techniek van drukpuntmassage met de vingertoppen brengt de energie weer in balans en harmoniseert lichaam en geest door de weldadige ontspanning en ontstressende werking.

Zichtbare resultaten

Parfait experience, werkt in op alle tekenen van huidveroudering

De onmiddellijk geregenereerde huid is zachter, gladder en zichtbaar steviger. De gelaatstrekken zijn ontspannen en uw teint is stralend mooi!

Ga voor meer informatie ook naar de beeldschone website van Payot.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook