shop Viridian Vegan vitamine D3 + K2 Viridian Vitamin D3 & K2 bevat de meest effectieve vorm van vitamine D in combinatie met vitamine K2 (MK-7) voor de instandhouding van sterke botten. Bekijken Nivea heeft zijn succesvolle Q10 producten onder handen genomen. De producten van Nivea Visage Q 10 zijn voortaan verrijkt met huideigen creatine […]

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Nivea heeft zijn succesvolle Q10 producten onder handen genomen. De producten van Nivea Visage Q 10 zijn voortaan verrijkt met huideigen creatine en de lijn is uitgebreid met twee nieuwe producten: een gel-serum en een gekleurde dagcrème. Ook in de Nivea Q10 Body lijn zijn er twee aanwinsten: een verstevigende body crème en een verstevigende body olie.

Anti-aging

Het co-enzym Q10 wordt door ons lijf aangemaakt. Het heeft een dubbele functie: het is een energieleverancier die de cellulaire stofwisseling en daardoor het beschermings- en vernieuwingsproces van de huid stimuleert. Daarnaast is een antioxidant die de oxidatie van moleculen en de aanmaak van vrije radicalen vertraagt en daarmee huidveroudering afremt. Helaas maakt ons lichaam naarmate we ouder worden steeds minder Q10 aan. Creatine is eveneens van nature aanwezig in de huid, waar het functioneert als een energiereservoir. Ook van dit stofje maken we naarmate we ouder worden steeds minder aan, waardoor de huidcellen over minder energie kunnen beschikken. De nieuwe Nivea producten bevatten nu zowel Q10 als creatine en zorgen er volgens Nivea voor dat de huid steviger, mooier en energieker wordt.

Gekleurde dagcrème en gel-serum

Nivea Visage Q10 Gekleurde Dagcrème (€ 13,99 voor 50 ml.) is een anti-rimpelcrème die meteen ook een gezond tintje geeft en de huid egaliseert. Zo sla je twee vliegen in één klap. Nivea Visage Q10 Gel-Serum (€ 13,99 voor 30 ml.) is een geconcentreerde formule die naast Q10 en creatine ook hyaluronzuur bevat, waardoor hij de huid verzorgt en intensief hydrateert. Gel-Serum kan zowel ’s ochtends als ’s nachts gebruikt worden en is goed te combineren met  de dag- en nachtcrèmes uit de Q10-lijn.

Bodycrème en body olie

De rijke Nivea Q10 Body Crème (€ 8,99 voor 300 ml.) bevat naast Q10 ook sojaextracten en verstevigd de huid van de buik, benen en billen. De crème ruikt lekker en maakt de huid lekker zacht en soepel. Nivea Q10 Body Olie bevat naast Q10 (€ 9,99 voor 200 ml.) ook hydraterende avocado-olie. De olie verstevigd de huid, helpt striae voorkomen en maakt de huid al na twee weken gebruik zacht en egaal. De olie plakt niet en trekt snel in.

Lees ook:

Lees ook