Qua kleurbeleving zitten de beide mini-collecties van Chanel en Bobbi Brown niet zo ver uit elkaar.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Qua kleurbeleving zitten de beide mini-collecties van Chanel en Bobbi Brown niet zo ver uit elkaar. Zowel Las Vegas als Rose Gold hebben goud als sprankelende ondertoon.

Las Vegas is speciaal ontworpen ter gelegenheid van de nieuwe Chanel boetiek in Las Vegas-USA. De capsule collectie zoals men dit noemt is ontworpen door Chanel’s head of make-up Peter Philips. De collectie omvat een goudkleurige lipstick, een goudkleurige bronzer en een lakje. Vanzelfsprekend komt de inspiratie van The Strip zelf: all that glitters….De collectie is nu in de boetieks verkrijgbaar.

Bobbi Brown Rose Gold

Bobbi Brown Rose Gold is een voorjaarscollectie voor 2012 met roze, gevuld met een gouden ondertoon in de hoofdrol. Bedoeld om het winterse wit van je af te schudden en je klaar te stomen voor de lente romantiek. Haar eigen rose-gouden wedding band was de inspiratie voor dit thema. We love it. We weten dat de roze tinten in Browns collectie altijd heel heel fraai zijn.

Onderstaande foto kun je vergroten om een leesbaar totaal overzicht te krijgen:

Lees ook:

Lees ook