Om de huid continu en langdurig te hydrateren ontwikkelde de laboratoria van Payot een nieuwe lijn hydraterende huidverzorgingsproducten: HYDRA24.

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

Om de huid continu en langdurig te hydrateren ontwikkelde de laboratoria van Payot een nieuwe lijn hydraterende huidverzorgingsproducten: HYDRA24.

Hydra24Crème – Hydra24Light – Hydrafluide – Hydra24Masque

Een innoverend vochtregulerend complex biedt de huid een continue hydratatie dankzij het druppelsgewijze vochtverspreidingssysteem dat de huid helpt haar natuurlijke niveau van hydratatie te bewaren en te handhaven, terwijl het tevens haar afweer tegen de eerste tekenen van huidveroudering versterkt.

Hydro-Dermo-Regulating complex

1. Scutellaria Baicalensis om de circulatie van vocht te controleren en reguleren.

Dit bloemenextract, een krachtig antioxidant, werkt als een kraan bij het reguleren van de constante afvloeiing van water, waarbij op alle niveaus van de opperhuid een perfect vochtgehalte gehandhaafd wordt.

2. Imperata Cylindrica om vocht vast te houden.

Deze woestijnplant kan extreme dehydratatie doorstaan. Een enkele druppel water is genoeg om hem weer tot leven te brengen. Het werkt als een spons door de hydaterende moleculen vast te houden om zo de hydratatie van de huid constant te houden.

3. Honing om het hydratatiesysteem te vergrendelen.

Honingextract werkt als een deksel door het hydratatiesysteem gedurende 24 uur te vergrendelen waardoor de barrièrefunctie van de huid hersteld wordt en vocht vastgehouden wordt aan het oppervlakte van de opperhuid.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook