shop Dermasence BarrioPro gezichtsemulsie De favoriet van onze skincare pro Gerti! Deze crème is geschikt voor alle huidtypen en herstelt de huidbarrière. Je kunt hem twee keer per dag of naar behoefte gebruiken. Hij trekt lekker snel in en is ideaal na een retinol serum en aha’s of bha’s.  Je weet wel: serums met zuren. […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

Vanaf 9 februari 2012 waren deze blauwe lakjes van Chanel, deJeanscollectie al in de Amsterdamse Bijenkorf te koop. Vanaf 1 maart zijn ze ook in de andere Bijenkorf vestigingen verkrijgbaar.

Blue Rebel, Coco Blue en Blue Boy. Chanel noemt het een Jeans collectie maar persoonlijk vinden wij het meer bij de dromerige onderwaterwereld passen die Karl voor Chanel creëerde voor ss2012. BeautyJournaal liet zich er door inspireren met de Sea Coral trendreview:


Lees ook