Make-up verwijderen is een hygiënisch schoonheidsgebaar waarmee onzuiverheden verwijderd worden en alle make-upsporen geëlimineerd. Er bestaan verschillende soorten make-upremovers en reinigingsproducten en Payot bundelt de beste combinaties in twee zeer voordelige pakketten. Cleansing duo essentiel Inhoud: Démaquillant Essentiel 400ml: hydraterende melk met karitéboter, elimineert onmiddellijk alle onzuiverheden op het gelaat. Dit zachte, zeer aangename product […]

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Make-up verwijderen is een hygiënisch schoonheidsgebaar waarmee onzuiverheden verwijderd worden en alle make-upsporen geëlimineerd. Er bestaan verschillende soorten make-upremovers en reinigingsproducten en Payot bundelt de beste combinaties in twee zeer voordelige pakketten.

Cleansing duo essentiel

Inhoud:

Démaquillant Essentiel 400ml: hydraterende melk met karitéboter, elimineert onmiddellijk alle onzuiverheden op het gelaat. Dit zachte, zeer aangename product helpt de huid haar evenwicht en souplesse terug te vinden.

Lotion Essentiel 400ml: stimuleert de huid en omhult haar met een diep hydraterende verzorgingslotion.

Cleansing duo purifiant

Inhoud:

Démaquillant Essentiel 400ml: hydraterende melk met karitéboter, elimineert onmiddellijk alle onzuiverheden op het gelaat. Dit zachte, zeer aangename product helpt de huid haar evenwicht en souplesse terug te vinden.

Tonique Purifiant 400ml: stimulerende lotion zonder alcohol die de huid revitaliseert en verfrist. De poriën worden vernauwd en de huid beschermd.

Tevens ontvangt de klant bij deze pakketten travelsizes (75ml) van deze beide producten plus een prettige make-up remover voor ogen en lippen. Démaquillant Sensation Yeux et Lèvres 30ml verwijdert make-up, ook waterproof, en is geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen en van de lippen. Ook geschikt voor zeer gevoelige ogen en voor contactlensdragers.

Als de producten los gekocht zouden worden dan vertegenwoordigt dit pakket een waarde van € 98,38. Nu kan de complete set aangeschaft worden voor € 45,00!

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook