shop Pascaud Innovative II vers gemaakt vitamine C serum Deze vitamine C in poedervorm is het allerbeste dat we kennen! Je maakt het zelf vers aan. Hoog geconcentreerd en goed opneembaar. Je huidtonus wordt binnen een week veel mooier! Bekijken Wil jij meer energie, een verbeterde weerstand, stralendere huid, verjonging van de lichaamcellen én vermindering […]

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

Wil jij meer energie, een verbeterde weerstand, stralendere huid, verjonging van de lichaamcellen én vermindering van kilo’s? Jesse van der Velde belooft het allemaal, vertelt hij in zijn persbericht.

Jesse van der Velde heeft een brede kennis op het gebied van voedingsleer, het effect van de hormoonhuishouding op de vetverbranding en de opslag daarvan. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring als personal trainer. Volgens het persbericht is hij een allround expert op het gebied van de beste (natuurlijke) manieren om het lichaam jong en energiek te houden.

Jesse: “ Voeding heeft enorm veel impact op de algehele gezondheid – van je energiepeil gedurende de dag tot de hormonen die je aanmaakt (en de vetopslag bepalen,) maar ook je huidconditie (zowel de verjonging als beschadiging van je lichaamscellen) of de ondersteuning van het immuunsysteem en, niet te vergeten, je mentale wellbeing. Het is mijn streven om zoveel mogelijk mensen meer bewust te maken welk effect voeding, en natuurlijk ook beweging, op je lichaam kan hebben.”

Volgens Jesse is een dieet een ‘no go’, net als de verplichting om van de ene op de andere dag fanatiek te moeten sporten. Of plotseling alleen maar eiwitten te eten, of 4 weken alleen op supplementenzakjes leven. Jesse ontwikkelde een uniek 19 stappen programma: ‘Gezonde gewoontes’. Volgens het persbericht schuilt het succes voor een blijvend resultaat in de eerste zes stappen: een verandering in de mindset. Volgens Jesse word je gezonder van binnen en zodoende ook slanker van buiten.

Jesse van der Velde facts

Verzamelbank foodfacts

Op zijn kersverse website vind je een verzamelbank met actuele informatie over voedingstoffen en ‘stap voor stap’ vetverbrandende workouts.

Die Jesse toch, wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Lees ook