Aangetast door de schadelijke invloeden van de omgeving verzwakt de huid en ontstaan er huidirritaties zoals rode vlekken en jeuk. De natuurlijke hydrolipidefilm van de huid verslechtert, hierdoor kan de huid zichzelf minder goed beschermen. De verzwakte en uitgedroogde huid wordt gevoelig, voelt onaangenaam aan en is snel geïrriteerd. Payot ontwikkelde hiervoor de unieke Cold […]

02:18 - 01:22
luistertijd 02:18 - leestijd 01:22

Aangetast door de schadelijke invloeden van de omgeving verzwakt de huid en ontstaan er huidirritaties zoals rode vlekken en jeuk. De natuurlijke hydrolipidefilm van de huid verslechtert, hierdoor kan de huid zichzelf minder goed beschermen.

De verzwakte en uitgedroogde huid wordt gevoelig, voelt onaangenaam aan en is snel geïrriteerd. Payot ontwikkelde hiervoor de unieke Cold Cream, waarin twee extracten van planten zijn opgenomen die extreem goed tegen kou kunnen: Edelweiss en Poolbes.

Edelweiss staat bekend om haar krachtige, verzachtende en vrije radicalen neutraliserende eigenschappen, die zelfs de meest bedreigde huid kalmeren.

Poolbessen zijn een bron van essentiële voedingsstoffen voor de huid. Het hydraterende en kalmerende Poolbessenextract zal de meest verzwakte huid kalmeren, verlichting geven en beschermen.

Payot’s Cold Cream wordt gebruikt vóór blootstelling aan strenge klimaatomstandigheden of ter verlichting na een dag in de buitenlucht.

Resultaten

+ 56%* hydratatie, daarnaast heeft 93,8%* van de gebruikers het gevoel dat hun huid gekalmeerd is en 89,6%** dat hun huid beschermd is.

* Hydratatiepercentage gemeten door corneometrie bij 20 vrijwilligers na één applicatie. ** Gebruikerstest bij de normale tot droge huid – 48 personen na 30 dagen gebruik.

Extra verzorgingstips:

  1. Bereid uw huid voor door haar van tevoren te hydrateren.
  2. Bescherm uw huid door het aanbrengen van verzorgingsproducten te herhalen om de bescherming te handhaven en het vochtverlies te beperken. Vergeet niet te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling door zonneproducten met geschikte SPF beschermingsfactor.
  3. Geef uw huid verlichting na de schadelijke invloeden die zij heeft ondergaan en hydrateer haar.

Denk ook eens aan het volgende:

Adviesverkoopprijs € 29,00 / tube 50ml. Verkrijgbaar in de schoonheidssalons. Kijk voor meer informatie op de beeldschone website van Payot Nederland.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook