Natuurlijke huidverjonging staat voorop

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Vanaf maandag 23 januari 2012 kun je bij Knap! Skincare Store in Amsterdam ‘een facelift krijgen zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan’, aldus het persbericht van het kersverse instituut – dat het Pascaud concept is gaan voeren.

‘Een brug tussen de schoonheidssalon en de kliniek’, zo noemt eigenaresse Lindsay van der Looij het concept van Pascaud: ‘Veel vrouwen willen er jonger uitzien met een strakkere huid. Een bezoek aan de schoonheidssalon biedt in veel gevallen te weinig resultaat. De stap naar de kliniek durven veel vrouwen vervolgens niet te zetten. Wij bieden voor deze groep de oplossing met een nieuw anti-aging concept in Amsterdam.’

Maximaal resultaat zonder facelift

Met een MAC huidscan kunnen de specialistes bij de Knap! Skincare Store al snel zien wat er mis is. Na een huidanalyse van je gezicht krijg je een gratis behandeladvies. Dit is de basis van je natuurlijke verjongingskuur, beschrijft het persbericht.  Vervolgens onderga je regelmatig een behandeling en gebruik je de biologische producten van Mardge Pascaud. ‘Met deze behandeling kun je maximaal resultaat behalen, zonder cosmetische ingrepen zoals een facelift of Botox te ondergaan’. Beschouw biologisch hier overigens niet als plantaardig, maar als stoffen/producten die huideigen processen aan de gang zetten.

 

Lees ook:

Lees ook