shop BAP Medical SkinRecovery huidsupplement SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit. Bekijken Het was al bekend dat het eruit halen van PIP implantaten door verzekeraars […]

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

Het was al bekend dat het eruit halen van PIP implantaten door verzekeraars vergoed wordt. Vandaag is ook bekend geworden dat het inzetten van nieuwe protheses ook vergoed wordt door zorgverzekeraars. Dit meldt de koepelorganisatie Zorgverzekeraars Nederland.

‘Zorgverzekeraars kiezen ervoor de volledige behandeling te vergoeden, ongeacht of er in het verleden bij de implantatie sprake was van een medische of cosmetische reden. Verder zullen zorgverzekeraars onderzoeken of zij de schade kunnen verhalen’, dit meldt nieuwssite Nu.nl.

”De hele situatie is voor de betreffende vrouwen al vervelend genoeg”, aldus een woordvoerder van ZN. ”Zorgverzekeraars willen hen daarbij niet ook nog laten opdraaien voor de kosten van dit alles.”

Lees hier meer achtergronden over de schandalen rond de PIP implantaten.

Bekijk hieronder de videodocumentaire waarin BeautyJournaal een vrouw volgt die na borstkanker PIP implantaten kreeg en ze nu laat verwijderen:

[media id=166 width=620 height=350]

Lees ook